Bandırmaspor'da Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuştu

Orhan Gülek
06.02.2024 - 23:16 | Son Güncellenme: 06.02.2024 - 23:40

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor, Galatasaray karşısında 4-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Maç sonu Bandırmasporlu futbolcular açıklamalarda bulundu.

Bandırmaspor'da Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Galatasaray ile Bandırmaspor karşı karşıya geldi Sarı-kırmızılılar, oynanan maçı 4-2'lik skorla kazandı ve Türkiye Kupası'nda adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

Maç sonu Bandırmasporlu futbolcular açıklamalarda bulundu.

"Bir penaltı kararı bizim için biraz kritikti"

Konuk ekipte Mücahid Albayrak ise, "6 Şubat depremin yıl dönümü. Orada ölen vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. İstemediğimiz bir başlangıç oldu. Ama bu bizim elimizde değildi. Bir penaltı kararı bizim için biraz kritikti. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. İyi bir oyun sergiledik. Böyle bir sonuç oldu. Galatasaray'ı tebrik ediyorum." dedi.

"Bandırma'dan gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum"

Bandırmaspor'un kalecisi Akın Alkan ise, "Biz buraya elimizden geleni yapmaya geldik. Bunu da gayet iyi gösterdik. Herkesin ayağına sağlık. Tabii Galatasaray deplasmanı. Şu an Süper Lig'in en iyi 2 takımından biri. Daha farklı olabilirdi. 3-2 iken pozisyonlarımız vardı. Penaltı pozisyonumuz vardı, tartışmalı. 3-3 de olabilirdi. Daha zevkli olabilirdi. İlk amacımız lig. Ligde istediğimiz puanları alamıyoruz. Bu performansın üstüne koyup ligde güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bandırma'dan gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Galatasaray Stadı'nda 4 maç oynadım, ilk defa deplasman tribününün bu kadar çok sesini duydum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler