Galatasaray'dan Barcelona maçı biletleri hakkında açıklama

Feride Kara
14.03.2022 - 19:16 | Son Güncellenme: 14.03.2022 - 19:24

Galatasaray sosyal medyada yer alan Barcelona maç biletlerinin satışı hakkında çıkan haberlere resmi siteden açıklama yaparak gerçek dışı olduğunu duyurdu

Galatasaray'dan Barcelona maçı biletleri hakkında açıklama

Galatasaray sosyal medyada yer alan Barcelona maç biletlerinin satışı hakkında çıkan haberlere resmi siteden açıklama yaparak gerçek dışı olduğunu duyurdu. 

Galatasaray'dan açıklama

Değerli Galatasaray taraftarı,

Sosyal medyada yer alan Barcelona maç biletlerinin satışı hakkında çıkan gerçek dışı haberlere itibar etmemenizi rica ederiz. 

Maç biletleri sadece passo.com.tr ve stat satış ofislerinden yapılmaktadır. 

Biletlerin tükendiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. 

Bugün ön satışa çıkarılan biletler, belirli yerler için limitli sayıda satışa çıkarılmıştır. Barcelona maçı biletleri yarın saat 11.00’de genel satışa sunulacaktır. 

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkarılan ve kısa sürede 25 bin adet satılan 6’lı maç paketine göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ederiz. 

Galatasaray Spor Kulübü

İlgini Çekebilir
Galatasaray-Barcelona maçı kapalı gişe!
Habere Git

Biletleri Araplar aldı iddiası

Galatasaray taraftarları, Barcelona ile oynanacak maç için satışa çıkarılan 32 bin biletin 4 saniyede tükenmesine tepki gösterdi. Bazı sosyal medya hesaplarından Araplar için özel olarak hazırlanan PassoLig kartlarının paylaşılması kızgınlığı daha artırdı. Bu kartların bir tur acentası aracılığıyla hazırlandığı ve biletlerin yurt dışından bu maç için özel olarak gelecek Arap turistler için önceden satışa çıkarldığı gündeme gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler