Barcelona, Real'i darmadağın etti!

21.11.2015 - 21:07 | Son Güncellenme: 21.11.2015 - 21:23

Barcelona deplasmanda karşılaştığı Real Madrid'e acımadı. Rakip kaleye tam 4 gol atan Katalan ekibi puan farkını 6'ya çıkardı.

Real Madrid 0-4 Barcelona
11’ [0-1]Suarez
39’ [0-2]Neymar
53’ [0-3]Iniesta
74’ [0-4]Suarez
85' [0-4]Isco (kırmızı kart)

AJANSSPOR- La Liga’nın 12. hafta mücadelesinde Real Madrid, Santiago Bernabeu’da Barcelona’yı ağırladı.

Real Madrid sahaya Navas, Danilo, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, Benzema, Ronaldo 11’i ile çıktı.

Barcelona ise Bravo, Alves, Mascherano, Pique, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Roberto, Neymar, Suarez 11’i ile sahadaki yerini aldı. Sakatlıktan dönen Messi maça yedek kulübesinde başladı.

Maça iyi başlayan taraf deplasman ekibi Barcelona oldu. 11’de Roberto’nun sağ kanattan başlattığı atakta topla buluşan Suarez ayağının dışıyla harika bir son vuruş çıkardı ve Katalan ekibini 1-0 öne geçirdi.

39’da bu sefer sahneye Neymar çıktı. Iniesta’nın savunma arkasına doğru çıkardığı topla buluşan Neymar, kaleci Navas’ın altından çıkardığı şutla farkı ikiye çıkardı.

Maçta top ne zaman Pique’nin ayağına gelse Real Madridli taraftarlar onu şiddetli bir şekilde ıslıkladı.

2-0 sona eren ilk yarının ardından Barcelona ikinci yarıya da daha istekli başlayan taraf oldu. 53’te Neymar’ın harika pasında topun gelişine harika vuran Iniesta üst ağları havalandırdı ve skor 3-0’a geldi.

56’da Ivan Rakitic oyundan çıkarken yerine Lionel Messi dahil oldu.

Barcelona 3-0’dan sonra da atak geliştirmeye devam etti ve bunun meyvesini 74’te aldı. Jordi Alba’nın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Suarez, önce Navas’ı yatırdı, sonra da gol vuruşunu yaptı ve skor 4-0 oldu. 

84'te Neymar'ın attığı çalım sonrası bacağına kasti bir şekilde vuran Isco direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

Barcelona aldığı bu 4-0'lık galibiyetle puanını 30 yaptı ve Real Madrid ile olan puan farkını 6'ya çıkardı. Maç boyunca Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e istifa çağrısı yapıldı. Çoğu taraftar maç henüz sona ermenden stadı terk etti. 

Senin için hazırladığımız haberler