Barcelona transferde Brezilyalı isme yöneldi! Formayı bile giydi...

02.12.2017 - 13:57 | Son Güncellenme: 02.12.2017 - 13:57

Barcelona transferde Brezilyalı isme yöneldi! Formayı bile giydi...

La Liga’da ezeli rakipleri Real Madrid ve Atletico Madrid’e fark atan Barcelona, transferde de hareketli bir dönemden geçiyor.

Barcelona formasını giydi!

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Katalan ekibi, Copa Libertadores şampiyonu Gremio’da forma giyen Arthur’un peşine düştü. Bu transfer için Brezilya’daki sorumlusu Andre Cury’yi görevlendiren Barcelona, oyuncuya bir de forma hediye etti. Formayı üstüne geçiren Arthur’un bu görüntüsü sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Transfer bitti mi?

Ancak görüşmede yer alan isimlerden Arthur’un menajeri Jorge Machado transfer konusunda henüz bir anlaşma sağlanmadığını söylerken iki taraf arasındaki görüşmeleri doğruladı.

Gremio, Barcelona'dan teklif aldı mı?

Gremio Kulübü Asbaşkanı Odorico Roman ise şu ana kadar Barcelona’dan kendilerine ulaşan bir teklif olmadığını kaydetti. Brezilya ekibi, 21 yaşındaki oyuncunun bonservisinin %70’ine sahip.  

Serbest kalma bedeli dudak uçuklatıyor!

Gremio’nun Copa Libertadores şampiyonluğuna ulaştığı finalin ikinci ayağında maçın oyuncusu seçilen Arthur, Brezilya ekibiyle olan sözleşmesini 2021 yılına kadar uzatmıştı. Serbest kalma bedeli tam 50 milyon Euro.

Orta sahaya bir Brezilyalı daha!

Barcelona eğer bu transferi gerçekleştirirse Paulinho'nun ardından kadrosuna bir Brezilyalı orta saha daha katmış olacak. 

AJANSSPOR

Barcelona'yı FIFA'ya şikayet edecekler!

Öte yandan Fox Sport Brezilya’ya konuşan Gremio kulübü avukatı Nestor Hein, Barcelona’yı FIFA’ya şikayet edeceklerini söyledi: “Oyuncunun menajeri Jorge Machado bize Barcelona’nın Arthur’un ailesiyle tanışmak istediğini söyledi. Biz de onay verdik. Ancak Barcelona forması giyip üstüne bunun sosyal medyada paylaşılması bardağı taşırdı. Barcelona pazarlık aşamasında böyle şeylere başvurabiliyor. Onları FIFA’ya şikayet edeceğiz. Oyuncu Gremio’da devam edecek. Onu hiçbir yere göndermiyoruz. Barcelona ile pazarlık da etmeyeceğiz. Eğer bir kulüp satın alma opsiyonunu öderse transfer o zaman gerçekleşir.”

Sportif direktörle de poz vermiş!

Katalan RAC1 kanalı, Barcelona Sportif Direktörü Robert Fernandez ile üstüne Barcelona forması geçiren Arthur’un poz verdikleri yeni bir fotoğrafı servis etti.

Arthur, Instagram hesabından açıklama yaptı!

Tüm bu haberlerin üzerine genç Brezilyalı, Instagram hesabından bir açıklama yayımladı. Sakatlığı nedeniyle Dünya Kulüpler Kupası’nda forma giyemeyeceğini belirten Arthur, “Ama bütün kalbim ve pozitif enerjim benim aileme haline gelmiş kulübümde olacak. Gremio benim takımım. 14 yaşımdan bu yana bana kattıkları için bu külüne minnettarım. Asla kulübün arka kapısından ayrılmayacağım. Burası benim evim.”

Senin için hazırladığımız haberler