Barcelona'da Lionel Messi depremi! Takımdan ayrılıyor!

23.11.2017 - 12:37 | Son Güncellenme: 23.11.2017 - 12:37

Barcelona'da Lionel Messi depremi! Takımdan ayrılıyor!

Barcelona forması giyen Lionel Messi ile ilgili “Ocak ayında takımdan ayrılacak” haberleri Avrupa futbol gündeminde ilk sıradaki yerini aldı.

Arjantinli süper yıldızın Juventus maçında kulübede başlaması, keyifsiz hali ve kimseyle konuşmaması çıkan haberleri güçlendirdi.

Yönetime ayrılık kararını bildirdi

Messi'nin, dünyayı şoke eden hamleyi resmen yaptığı ve devre arası ayrılacağı artık resmen dilleniyor. Yeni sözleşmeye henüz imza atmayan Arjantinli süper star Lionel Messi'nin kulübüne takımdan ayrılmak istediğini yönetime resmen bildirdiği ifade ediliyor.

Katalan basını Messi'nin gece boyu hocası Ernesto Valverde ile tek kelime konuşmadığını yazdı. Yıldız oyuncunun sebep olarak ise Katalunya'da yaşanan siyasi gelişmeleri gösterdi.

Barcelona'da sayısız kupa ve başarı kazanan yıldız oyuncunun Barcelona'dan sonraki durağının Manchester City olacağı konuşuluyor.

Messi dün gece Juventus maçında da yedek oturdu ve keyifsiz hali ile İspanyol basınına haber oldu. Gazeteler Şampiyonlar Ligi gibi her asist ve golün önemli olduğu bir arenada Ronaldo ile yarışan Messi'nin maça yedek başlamasını yadırgadı.(Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler