Barcelona Raphinha’yı Satıp Pavard’ı Transfer Etmek İstiyor

Orhan Gülek
23.12.2022 - 19:29 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 19:39

La Liga Santander ekiplerinden Barcelona, Brezilya’lı futbolcusu Raphinha’yı bonservisiyle satıp, Bayern Münih'ten Pavard'ı transfer edecek. İşte detaylar

Barcelona Raphinha’yı Satıp Pavard’ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR - HABER

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, sezon başında Leeds United'dan transfer ettiği Raphinha'yı gönderip, Bayern Münih'ten Pavard'ı kadrosuna katmak istiyor.

Pavard, Barcelona’nın radarına girdi

Dünya Kupası’nda Fransa’nın final oynamasında katkıda bulunan oyunculardan biri olan Benjamin Pavard, Barcelona’nın dikkatini çekti. Bayern Münih’te forma giyen sağ bek, 2019 yılında 35 milyon Euro’ya Stuttgart’tan transfer edilmişti. 

Pavard'dan Barcelona’ya yeşil ışık

Bu sezon 26 resmi maça çıkan Pavard, 4 gol atmayı başardı. 2024 yılına kadar Alman devi ile sözleşmesi bulunan Fransız futbolcu, Barcelona’ya yeşil ışık yakabilir. 

Raphinha, Barça için İngiliz devlerini reddetmişt,

Bu yaz Leeds United’dan 58 milyon Euro’ya transfer edilen 26 yaşındaki futbolcu, Arsenal ve Chelsea'den gelen teklifleri reddederek Barcelona'da oynama hayali için katalan kulübüne katıldı. Henüz 5 aylık kısa bir sürede takımda tutulmak istenmeyen Raphinha, forma şansı bulmadığı takdirde Premier Lig’e tekrar geri dönebilir. 

Raphinha’nın son bir şansı kaldı

Ousmane Dembélé ve Ansu Fati’nin gerisinde kalan Raphinha, İspanyol ekipte adeta istenmeyen adam haline geldi. Dünya Kupası’ndaki performansını da göz önünde bulunduran Xavi, Raphinha’ya son kez şans tanıyacak. Brezilya’lının formunda artış olmazsa takımdan gönderilecek. 

Xavi’yi memnun edemedi

Barcelona teknik direktörü Xavi’nin istediği verimi alamadığı Raphinha bu yıl adeta hayal kırıklığı yarattı. Raphinha, bu sezon 18 maçta 2 gol ve 4 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler