Barcelona'dan Arda Güler Hamlesi! Laporta Açıkladı, Deco Türkiye'de

Akın Ungan
29.06.2023 - 22:11 | Son Güncellenme: 30.06.2023 - 06:28

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'e Avrupa'nın ilgisi devam ediyor. Barcelona'nın Sportif Direktörü Deco transfer görüşmeleri için Türkiye'ye geldi.

Barcelona'dan Arda Güler Hamlesi! Laporta Açıkladı, Deco Türkiye'de

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezon hazırlıklarına start veren Fenerbahçe'de gündem Arda Güler. 18 yaşındaki futbolcunun takımda kalması için görüşmeler devam ederken Avrupa devlerinin de ilgisi sürüyor.

Barcelona harekete geçti

La Liga devi Barcelona, performansıyla dikkat çeken Arda Güler'i transfer listesine aldı. İspanyol kulüp, genç yeteneği kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Deco Türkiye'de!

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Barcelona Sportif Direktörü Deco, Arda Güler transferi için Türkiye'ye geldi. Deco, Fenerbahçe ile görüşerek, genç oyuncuyu kadroya katmayı hedefliyor.

İlgini Çekebilir
Fener transferi raftan aldı! Gündem yeniden Zaha...
Habere Git

Arda Güler'i ikna etmeye çalışacak

Ayrıca Deco, Xavi'nin takımında yer alması için Arda Güler'le de temasa geçecek. Katalan kulüp, Türk cevherini ikna etmeyi planlıyor.

Arda Güler'in bu sezonki performansı

Arda Güler, geride bıraktığımız sezonda 35 resmi müsabakaya çıktı. 18 yaşındaki on numara, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Genç futbolcu 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

"Arda Güler'i transfer etmek için çalışıyoruz"

Öte yandan OnzeTV73'e konuşan Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arda Güler'i transfer etmek istediklerini, Deco'nun bu transfer için İstanbul'da olduğunu doğruladı. Laporta, "Arda Güler çok yetenekli bir oyuncu. Transfer etmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç İsmail Kartal'a gitti, taraftar tepki gösterdi!
Habere Git

"Deco bu transfer için İstanbul'da"

Sözlerine devam eden Barcelona Başkanı, "Scout departmanımız Arda'yı takip ediyordu. Ona ilgimiz çok yüksek. Deco bu transfer için İstanbul'da" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler