Barcelona'dan Trabzonspor'a kötü haber! 5 milyon Euro talep etti...

İsa Kethüda
15.06.2021 - 18:18 | Son Güncellenme: 15.06.2021 - 18:25

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekibi Trabzonspor, İspanyol sol kanat oyuncusu Cristian Tello'nun transferinden vazgeçti. İşte detaylar.

Barcelona'dan Trabzonspor'a kötü haber! 5 milyon Euro talep etti...

Gervinho, Marek Hamsik ve Bruno Peres'i kadrosuna katan ve Real Betis forması giyen Cristian Tello için girişimlerini sürdüren Trabzonspor'a, İspanyol devi Barcelona'dan kötü haber geldi. 

Sabah'ta yer alan habere göre; yeni sezonda güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk isteyen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda devre arasında alınmaya çalışan ancak transferi gerçekleşmeyen Cristian Tello için sezon sonunda da resmi temaslarda bulunuldu.

Büyük aşama kaydedilmişti

Oyuncunun Real Betis kulübünden ayrılmak istemesi üzerine gerçekleşen görüşmelerde ilk etapta ciddi rakamsal farklılıklar ortaya çıksa da daha sonra 3 milyon Euro bonservis karşılığında İspanyol kulübüyle büyük ölçüde anlaşıldı.

Oyuncunun yüzde 25 hakkı Barcelona'da

Sadece ödemenin vadeye yayılması konusunda görüşmeler sürerken, oyuncunun yüzde 25'lik hakkını elinde bulunduran Barcelona kulübü ile yapılan görüşmelerde ise yönetim şok yaşadı.

5 milyon Euro

Katalan devi, bordo-mavili takımda yüzde 25'lik hakkı için 5 milyon Euro bonservis talep edince Trabzonspor, transferi askıya aldı.

Geri adım atmadı

Tello'nun da Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakması nedeniyle araya girmesine rağmen Barcelona kulübü, talebinde geri adım atmadı.

İlgilenen takımlar var

Bu sırada oyuncuyla MLS ekiplerinden New England takımı da ilgilenmeye başladı. Amerikan kulübünün bu transfer için 7 milyon 500 bin Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler