Barış Alper Yılmaz, Rize Yolunda Trafik Kazası Geçirdi! İşte Sağlık Durumu...

28.06.2023 - 11:12 | Son Güncellenme: 28.06.2023 - 16:03

Son dakika haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın Rize yolunda trafik kazası geçirdiği öğrenildi...

Barış Alper Yılmaz, Rize Yolunda Trafik Kazası Geçirdi! İşte Sağlık Durumu...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın, Rize yolunda trafik kazası geçirdiği iddia edildi.

Milli futbolcunun kaza haberini A Spor muhabirlerinden Emre Kaplan sosyal medya hesabı Twitter'dan duyurdu.

Barış Alper Yılmaz'ın durumu iyi

Kaplan yaptığı açıklamada, "Barış Alper Yılmaz Rize yolunda trafik kazası geçirdi. Çok şükür iki tarafın da durumunun iyi olduğunu öğrendim. Çok geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı'ndan /A.A) alınan bilgiye göre ise, memleketi Rize'ye gittiği öğrenilen futbolcu Yılmaz'ın kullandığı otomobil, ilçenin liman kavşağında, İbrahim Z. yönetimindeki otomobille çarpıştı.

Kazadan yara almadan kurtulan Yılmaz ve İbrahim Z, kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

İlgini Çekebilir
İşte İsmail Kartal'ın ekibine dahil etmek istediği isimler!
Habere Git

Barış Alper Yılmaz'a Avrupa'dan teklif yağıyor

Öte yandan geride kalan sezonda Galatasaray forması ile büyük bir çıkış yakalayan Barış Alper Yılmaz, Avrupa devlerini peşine taktı.

Okan Buruk takımda kalmasını istiyor

Lazio, PSV ve Ajax gibi takımlardan teklif alan Barış için Okan Buruk'un "Kesinlikle takımda kalmalı" raporu verdiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Umut Nayir'in, Fenerbahçe'den istediği maaş belli oldu!
Habere Git

Sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki yıldız oyuncu, 2023-2024 sezonunda çıktığı 32 karşılaşmada 8 gol ve 6 asist kaydetti.

Galatasaray: "Barış Alper Yılmaz'ın sağlık durumu iyi"

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Barış Alper Yılmaz’ın, bu sabah saatlerinde Giresun'un Görele ilçesinde trafik kazası geçirdiğini üzüntüyle öğrendik.

Durumu iyi olan Barış Alper Yılmaz'a ve kazada yaralanan diğer araçtaki sürücüye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi.

TFF'den trafik kazası geçiren Barış Alper Yılmaz için "geçmiş olsun" mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), trafik kazası geçiren Galatasaray'ın milli oyuncusu Barış Alper Yılmaz için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

TFF'ye ait milli takımlar sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "A milli futbolcumuz Barış Alper Yılmaz'ın Giresun'un Görele ilçesinde trafik kazası geçirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Barış Alper'e, ailesine ve Galatasaray Kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Barış Alper Yılmaz'dan ilk açıklama

Geçirdiği kazanın ardından ilk açıklamasını yapan Barış Alper Yılmaz, "Bugün sabah saatlerinde yaşadığımız trafik kazası dolayısıyla mesaj atan ve arayan herkese teşekkür ederim. Çok şükür iyiyiz. Karşı tarafın sağlık durumu da şükürler olsun iyi" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler