Barış Özbek futbola geri döndü: "Alman ekibiyle anlaştı"

01.06.2021 - 19:41 | Son Güncellenme: 01.06.2021 - 19:53

Bir dönem Türkiye'de Galatasaray ve Trabzonspor gibi kulüplerin formasını giyen Barış Özbek, tekrar yeşil çime çıkacak. İşte detaylar...

Barış Özbek futbola geri döndü: "Alman ekibiyle anlaştı"

AJANSSPOR - HABER

 

Almanya çıkışlı gurbetçi futbolcu Barış Özbek, kendisi hakkında "emekliye ayrıldı" denildiği bir ortamda futbola geri döndü. Almanya 6. Ligi ekibi TuS Bövinghausen 04 takımıyla anlaşmaya varan futbolcu, yine yolu Galatasaray'dan geçen Kevin Grosskreutz ile takım arkadaşı olacak. 

"En son Karagümrük'teydi..."

Türkiye Süper Ligi'nde Galatasaray, Trabzonspor, Kayserispor ve Karagümrük gibi kulüplerin formasını giyen futbolcu, 2020 Aralık'ta futbolu bırakmıştı. 2021'in ilk aylarında Survivor projesiyle tekrar ekranlara dönen Barış Özbek, orta saha oyuncusu için erken sayılabilecek yaşta (33) futbola veda etmişti. 

"Survivor'da sakatlandı..."

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor 2021 programına konuk olan Özbek, burada 2 ay kadar vakit geçirip sakatlanmıştı. "Mide rahatsızlığı" nedeniyle adaya veda eden oyuncu, futbol kariyerine Almanya'da devam edecek.

"Grosskreutz'la aynı takımda..."

Barış Özbek, tıpkı kendisi gibi bir dönem Galatasaray camiasından içeri giren Kevin Grosskreutz'la takım arkadaşı olacak. Grosskreutz, 31 Ağustos 2015'te Borussia Dortmund'dan Galatasaray'a transfer olmuş; aynı sezon oynayamadan Almanya'ya geri dönmüştü. Grosskreutz ve Özbek, Almanya 6. Ligi'nde buluşacak. 

Senin için hazırladığımız haberler