Başakşehir "dünyaları" kaçırdı

18.04.2021 - 21:29 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 21:38

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe'ye karşı 88. dakikadaki penaltıyı kaçıran Başakşehir, ligin en çok penaltı kaçıran ekibi oldu. İşte detaylar...

Başakşehir "dünyaları" kaçırdı

AJANSSPOR - HABER

Başakşehir Futbol Kulübü, haftalardır süregelen kötü gidişatı kıramayıp küme potasına girdi. Bugün, Fenerbahçe'ye karşı 88. dakikada penaltı kaçıran Başakşehir, bu anlamda Süper Lig'in en çok penaltı kaçıran ekibi oldu. Üç önemli futbolcusunun attığı penaltılardan verim alamayan Başakşehir, kümenin bir numaralı adaylarından biri haline geldi. 

Başakşehir için tehlike çanları çalıyor

Bir önceki yılı büyük sükse yaparak şampiyon tamamlayan Başakşehir, bu sezon bir alt ligin en güçlü adaylarından birine dönüştü. Fenerbahçe'ye karşı 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğü koruyamayan Başakşehir; 88. dakikada Visca'nın ayağından penaltı kaçırdı. Başakşehir, Fenerbahçe maçından puan veya 3 puan çıkaracak olsaydı potadan uzaklaşacaktı. 

Yüzde 16 penaltı istatistiği...

Bu sezon 6 penaltıdan sadece 1 gol bulan Başakşehir, 5 penaltıyı Demba Ba, Giuliano ve Visca gibi önemli futbolcularıyla sonuçlandıramadı. Şimdiye dek Edin Visca 2, Demba Ba 1 ve Giuliano 2 penaltı kaçırdı.

Senin için hazırladığımız haberler