Başakşehir onu İstanbul'a getiriyor!

11.06.2017 - 09:14 | Son Güncellenme: 11.06.2017 - 09:14

Chedjou’yu kadrosuna katıp transfere flaş bir giriş yapan Başakşehir, asıl bombayı Hollanda şampiyonu Feyenoord’un yıldızı Elia’yla patlatıyor. Hollandalılar’la yapılan pazarlıklar son aşamada, transfer bitiyor.

Süper Lig’de tarihi bir sezon geçiren, 33. haftaya kadar zirve şansını sürdürüp Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynamaya hak kazanan Başakşehir, gelecek sezona yönelik çok sağlam adımlar atıyor.

Galatasaray’da sözleşmesi sona eren Aurelien Chedjou’yu renklerine bağlayıp tüm dikkatleri üzerine çeken İstanbul ekibi, hücum hattına da flaş bir isim kazandırmak üzere. Feyenoord’un 30 yaşındaki yıldızı Elia'yla her konuda anlaşma sağlandı. Bonservis ücretinde indirime yanaşmayan Hollanda ekibi de yumuşadı. Tarafların 1.2 milyon Euro gibi bir rakam üzerinde el sıkıştıkları öğrenilirken kalan pürüzlerin giderilmesinin ardından imzaların atılması bekleniyor.

İstanbul’a geliyor

Hollanda Ligi’nde bu sezon 9 gol, 9 asistlik bir performans ortaya koyan Elia’yı teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği ve yönetimin de gereken fedakârlığı gösterdiği ifade ediliyor. Başakşehir’in prensipte el sıkıştığı Elia’nın birkaç güne kadar İstanbul’da olması bekleniyor.  (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler