Başakşehir oyuncuları Altay maçını değerlendirdi

26.11.2021 - 22:28 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 22:40

Süper Lig 14. haftasında Altay'ı kendi evinde ağırlayan ve 0-0 sonuçla beraberlikle ayrılan Başakşehir'de futbolcular maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Başakşehir oyuncuları Altay maçını değerlendirdi

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Medipol Başakşehir sahasında karşılaştığı Altay ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında Başakşehir oyuncuları açıklamalarda bulundu.

Altay ile beraber kalan Başakşehir'de Berkay Özcan maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Özcan, ''Kazanmak istiyorduk onun için çıktık sahaya. 2. yarı biraz yavaş oynadık. Pozisyon da bulduk aslında. Belki erken gol bulsak başka bir maç olabilirdi. Ama analizini yapacağız ders çıkaracağız. Daha fazla üretmeliydik bugün.'' yorumlarını yaptı.

Altay maçından hemen sonra yayıncı kuruluşa açıklama yapan Başakşehir oyuncusu Muhammed Şengezer,  ''Emre hocama çok teşekkür ediyorum. Bugün bana forma şansı verdiği için. Kah kiralık olarak başka takımlara gittim ama 2 yıldır bu kulüpteyim. Çok iyi çalıştık, analiz ettik Altay’ı. Ama yenmek nasip olmadı. Bu sonucun üstsinden gelip diğer maçlara odaklanacağız.'' yorumlarını yaptı.

Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kaldırım, ''1 puan kayıp oldu. Memnun değiliz. Üstün oynayan, gol pozisyonlarına giden taraf bizdik. Belki golü bulsak rakip takım daha açık oynayacaktı. Çok kapalı oynayan bir rakiple karşılaştık. Bugün bizim için kayıp oldu. Aslında önceki 5 maçtan farklı bir şey yoktu bizim adımıza. Top tutan, gol pozsiyonlarına giren bir Başakşehir vardı. Belki topu birza daha hızlı çevirebilirdik. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi etmeye çalışacağız.'' yorumlarını yaptı.
 

Senin için hazırladığımız haberler