Başakşehir ülke puanı için PSG karşısına çıkıyor!

08.12.2020 - 12:18 | Son Güncellenme: 08.12.2020 - 12:23

Başakşehir haberleri.... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden ve grupta bir iddiası olmayan Medipol Başakşehir, ülke puanı için Paris Saint-Germain ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Peki Başakşehir maça hangi 11 ile sahaya çıkacak, sakat ve cezalı oyuncu var mı? İşte Paris Saint-Germain - Başakşehir maçı muhtemel 11'leri...

Başakşehir ülke puanı için PSG karşısına çıkıyor!

AJANSSPOR-HABER

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda altıncı ve son maçında bugün Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımına konuk olacak.

Prestij ve ülke puanı için

Grupta son maçlar öncesinde Medipol Başakşehir 3 puan ile son sırada yer alıyor. Manchester United, PSG ve Leipzig'in 9'ar puan ve averajla art arda sıralandığı grupta İstanbul temsilcisinin iddası bulunmuyor. Başakşehir, PSG karşısında ülke puanı ve prestij için mücadele edecek.

PSG - Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Parc des Princes Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 23.00'te başlayacak. Mücadele, beIN Sports 1'den canlı yayımlanacak.

İlk maçı PSG kazanmıştı

İki takım arasında İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmayı PSG 2-0 kazanmıştı.

Hangi oyuncular forma giyemeyecek?

Turuncu-lacivertli ekipte, sakatlığı süren Junior Caiçara ile kart cezalısı Martin Skrtel zorlu mücadelede forma giyemeyecek.

Grubun diğer maçında ise Leipzig ve Manchester United Almanya'da karşı karşıya gelecek.

İşte muhtemel 11'ler

Paris Saint-Germain: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa; Verratti, Danilo, Paredes; Mbappe, Kean, Neymar

Başakşehir: Mert; Rafael, Epureanu, Ponck, Hasan Ali; Berkay Özcan, İrfan Can Kahveci, Deniz Türüç; Chadli, Gulbrandsen, Demba Ba

Senin için hazırladığımız haberler