Başakşehir'de sakatlarda son durum!

21.11.2019 - 11:38 | Son Güncellenme: 21.11.2019 - 11:40

Süper Lig’de son haftaların formda takımlarından biri olarak dikkati çeken Medipol Başakşehir, Galatasaray ile oynayacağı maçta 3 puan istiyor. Başakşehir’de sakat futbolcu var mı? Nasıl bir kadro sahaya çıkacak? Gelişmeler şu şekilde:

Başakşehir, Galatasaray maçına tam kadro

Son haftaların en formda ekibi Başakşehir, Galatasaray deplasmanına tam kadro geliyor... Okan Buruk’un takımında İrfan Can ve Skrtel kadroya dönüyor, son maçta yedek soyunan Mahmut da bu kez ilk 11’de oynayacak.

İrfan Can ve Skrtel’de son durum

Galatasaray’daki sakat oyuncuların aksine, Başakşehir cephesinde üst üste sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Takımın yıldızı İrfan Can Kahveci, sakatlığını tamamen atlattı ve takımla çalışmalara katıldı. Aynı şekilde tecrübeli stoper Skrtel de, Galatasaray karşısında oynayacak duruma geldi. Son hafta Ankaragücü’ne karşı yedek soyunan Mahmut da milli takımdan iyi durumda döndü ve herhangi bir sıkıntısı bulunmuyor. Dolayısıyla Okan Buruk’un takımı, Galatasaray deplasmanına tam kadro halinde çıkacak.

Crivelli’yi kimse tutamıyor

Üstelik Turuncu-Lacivertliler’in form grafiği her geçen hafta yükseliyor. Süper Lig’de 9 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Başakşehir’in, 5 galibiyeti, 4 de beraberliği bulunuyor. Lige yaptıkları kötü başlangıcın ardından, tekrar zirve yarışına katılan Başakşehir’de, Fransız santrfor Crivelli, 16 maçta attığı 9 golle göz kamaştırıyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler