Başakşehir'den flaş Leo Dubois talebi! Galatasaray'a geri dönmesi için...

31.01.2024 - 16:46 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 17:04

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray, sezon başında RAMS Başakşehir'e kiraladığı Leo Dubois'i geri çağırmak istiyor. Başakşehir'in ise Fransız futbolcunun dönüşüne izin vermek için şartı belli oldu.

Başakşehir'den flaş Leo Dubois talebi! Galatasaray'a geri dönmesi için...

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında Galatasaray'dan RAMS Başakşehir'e kiralanan Fransız sağ bek Leo Dubois, Galatasaray'a geri dönmeye hazırlanıyor. Ancak turuncu lacivertli kulübün Fransız sağ bekin geri dönüşüne izin vermek için talebi var.

Başakşehir ücret talep etti

Spor Arena'nın haberine göre RAMS Başakşehir, sarı kırmızılılardan Dubois için ücret talep etti. 29 yaşındaki sağ bekin ayrıca Galatasaray'a geri dönmek istediği de kaydedildi.

Geri çağırma ücreti 500 bin Euro

Haberin detayında, RAMS Başakşehir'in, Leo Dubois için Galatasaray'dan 500 bin euro geri çağırma ücreti talep ettiği kaydedildi. 

Maaşını Galatasaray ödüyor

Sezon başında bedelsiz olarak Galatasaray'dan RAMS Başakşehir'e kiralanan Leo Dubois, sarı kırmızılı takımdan net 1.8 milyon euro yıllık ücret alıyor. İstanbul ekibine kiralanan Leo Dubois'in maaşının tamamı yine sarı kırmızılılar ödüyor.

Dursun Özbek: "Şu anda verilmiş bir karar yok"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 12 Ocak Cuma günü düzenlediği basın toplantısında RAMS Başakşehir'e kiralanan Leo Dubois için "Dubois, Başakşehir'in oyuncusu. Şu anda Başakşehirli arkadaşlarla görüşüp, bir çözüm bulabilir miyiz diye kendi aramızda konuşuyoruz. Şu anda verilmiş bir karar yok" yorumunu yaptı.

Başakşehir'le bu sezon ne yaptı?

RAMS Başakşehir'e satın alma opsiyonu olmadan kiralanan Fransız futbolcu, turuncu lacivertli takımla 18 maça çıktı. 18 maçın 16'sına ilk 11'de başlayan Dubois, 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Leo Dubois ayrıca 3 sarı kart gördü.

Galatasaray'a gol attı

Trendyol Süper Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda RAMS Başakşehir'i 2-1 yendiği maçta eski Galatasaray'a gol atan 29 yaşındaki futbolcu, yeni takımındaki ilk ve tek golünü eski takımına karşı attı.

Galatasaray karnesi

Sarı kırmızılı takıma 2022-2023 sezonunda katılan Leo Dubois, 2,5 milyon euro'luk bir bonservis bedeli ile Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'da toplamda 28 maça çıkan Dubois, 1 gol ve 3 asist üretti. Fransız sağ bek ayrıca Galatasaray ile geçen sezon Süper Lig'de şampiyonluk yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler