Selahattin Kınalı'ya 'At hırsızı' tepkisi! Twitter onu konuştu

24.07.2021 - 21:21 | Son Güncellenme: 24.07.2021 - 23:19

A Spor yorumcusu Selahattin Kınalı'nın Trabzonspor Başakşehir maçındaki yorumları tepki aldı. Selahattin Kınalı neler dedi, hangi sözleri tepki çekti? İşte tüm detaylar...

Selahattin Kınalı'ya 'At hırsızı' tepkisi! Twitter onu konuştu

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor ile Başakşehir'in kozlarını paylaştığı hazırlık maçı, 0-0 sona erdi. A Spor'dan canlı yayınlanan maçın yorumcusu Selahattin Kınalı, karşılaşma oynanırken yaptığı değerlendirmelerle tepki çekti. 

Kınalı'nın sözleri Twitter'da TT oldu

Kınalı, maçın içerisinde bir anda İtalyan stoper Bonucci'den bahsetti ve ''Bonucci, stoperler için okul gibi'' dedi. Maçın spikeri Cüneyt Şen ise Kınalı'ya Chiellini hatırlatmasında bulundu. Kınalı'nın buna yanıt olarak ''O biliyorsun aslen Trabzon Guguda'lıdır. At hırsızlarının olduğu bir yer'' sözleri tepki gördü. 

Muhammet Demir hakkında ilginç ima

Ardından Başakşehir’in forvet oyuncusu Muhammet Demir hakkında konuşan Kınalı, “Az önce at hırsızlarından bahsettik ya, Muhammet de oralıdır” şeklinde konuşunda maçın spikeri Cüneyt Şen, “İsterseniz demeyelim, sosyal medyada tepki var” yanıtını verdi. Bu diyalog, kısa sürede Twitter'de TT oldu. 

'Futbol erkek oyunu'

Selahattin Kınalı'nın tepki çeken sözleri bununla sona ermedi. Yine maç sırasında bir anda spiker Cüneyt Şen, Başakşehirli Tolga Ciğerci için 'Sert bir oyun anlayışı var' dedi. Kınalı'nın buna yanıtı ise 'Futbol erkek oyunu' oldu. Bu sözler de Twitter'da tepki gösterilen bir başka konuydu. 

Başakşehir: Kınıyoruz ve kendisine iade ediyoruz 

Bütün bunların ardından Başakşehir Kulübü de sert bir açıklama yayınlayarak Slehattin Kınalı'yı kınadı. Boz Baykuşlar açıklamasında, "Trabzonspor ile oynadığımız hazırlık maçını A Spor kanalında yorumlayan Selahattin Kınalı'nın futbolcumuz Muhammet Demir hakkında söylediği çirkin sözleri kınıyor ve kendisine iade ediyoruz. A Spor'un da bu kişi hakkında gereğini yapmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.    

Senin için hazırladığımız haberler