Başakşehir'e Irak'tan golcü geliyor! Mohanad Ali...

10.08.2020 - 22:27 | Son Güncellenme: 10.08.2020 - 22:27

Başakşehir transfer haberleri... Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir, transfer çalışmalarına başladı. İstanbul ekibi, takımı gençleştirmek adına Iraklı santrafor oyuncuyu listesine aldı. Daha önce Galatasaray ile ismi anılan genç oyuncu için Başakşehir ismi gündeme atıldı. İşte Başakşehir'in transferi ve verdiği bonservis...

Kadrosunda gençleştirmeye giden Başakşehir'de gündeme Iraklı golcü oyuncu geldi. İddialara göre Başakşehir, Mohanad Ali ile transfer görüşmelerine başladı. Daha önce Galatasaray'ın teklif sunduğu ve daha sonra transferinden vazgeçtiği Mohanad Ali, genç yaşına rağmen Irak'ta yıldız adayları arasında gösteriliyor. 

Mohanad Ali kimdir?

20 Haziran 2000 doğumlu olan Mohanad Ali, 2013'te profesyonel sözleşme imzaladığı Al-Shorta ile birkaç ay sonra ilk lig maçına çıktı.

2016 yazında kiralandığı Al Kahraba'da 33 maçta 12 gol kaydeden Ali, bir yıl sonra geri döndüğü takımının en önemli oyuncularından biri konumunda bulunuyor.

Irak Milli Takımı ile 15 maçta 8 kez fileleri sarsan genç santrfor, ülkesinin son 16 turunda elendiği Asya Kupası'nda gösterdiği performansla yıldızlaşmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler