Antalyaspor'da Forma Giyen Haji Wright'ın Opsiyon Bedeli Ortaya Çıktı!

İsa Kethüda
18.03.2022 - 15:05 | Son Güncellenme: 18.03.2022 - 15:27

Antalyaspor'un sezon başında SönderjyskE'den kiralık olarak transfer ettiği Haji Wright'ın satın alma opsiyonunun bedeli belli oldu. İşte detaylar...

Antalyaspor'da Forma Giyen Haji Wright'ın Opsiyon Bedeli Ortaya Çıktı!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Sezon başında Danimarka'nın SönderjyskE takımından satın alma opsiyonuyla kiralık olarak Antalyaspor'a transfer edilen Haji Wright'ın bonservis bedeli belli oldu. Başakşehir karşısında kaydettiği golle takımına galibiyeti getiren isim olan Haji Wright için Antalyaspor'un 1.5 milyon Euro ödemesi halinde bonservisin sahibi olabilecek.

450 bin Euro kazanıyor

Luiz Adriano'nun transferiyle birlikte ikinci planda kalan Haji Wright, Başakşehir karşısında tam 5 maç sonra ilk 11'de kendisine yer buldu. Attığı golle takımının galibiyetini sağlayan ABD'li golcü, Kırmızı-Beyazlılardan yılda 450 bin Euro kazanıyor.

İlgini Çekebilir
Son dakika | Saran Group'tan yayın ihalesi açıklaması!
Habere Git

Takımın en golcüsü

Bu sezon Süper Lig'de 23 maça çıkan Haji Wright, bin 151 dakika sahada kalırken, 4 maçta gol atma başarısı gösterdi. Çaykur Rizespor ile oynanan her iki maçta da rakip ağları sarsan genç futbolcu, Beşiktaş ve Başakşehir'e de gol atma başarısı gösterdi. Sezonun ilk yarısında oynana ve Rizespor'u 3-2 kazanılan karşılaşmada 3 gol atarak galibiyeti getiren isim olan Haji Wright, son olarak 1-0 kazanılan Başakşehir maçında da tek golün sahibi oldu. Genç futbolcu, kaydettiği 6 golle bu sezon takımının en skorer ismi olma unvanını da elinde tutuyor.

Senin için hazırladığımız haberler