Alanyaspor'da Felipe Sanchez Mateos, Başakşehir yenilgisi sonrası konuştu

Orhan Gülek
03.09.2022 - 22:09 | Son Güncellenme: 03.09.2022 - 22:19

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Alanyaspor'da Teknik Sorumlu Felipe Sanchez Mateos, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Alanyaspor'da Felipe Sanchez Mateos, Başakşehir yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Medipol Başakşehir, Corendon Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka ev sahibi ekibin 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

 

Karşılaşma sonrası Alanyaspor'da Teknik Sorumlu Felipe Sanchez Mateos açıklamalarda bulundu.

"Maalesef yediğimiz golde bir dönen toptu"

Takımın bugünkü performansından memnun olmadığını söyleyen Mateos "Sanırım bugün mutlu değiliz açıkçası. Maçın geneliyle alakalı mutlu değiliz. Bugün sahada göstermiş olduğumuz performans bizi mutlu etmedi. İyi başladığımızı düşünüyorum, top bizdeydi, oyuncular bizim istediğimiz şeyi yerine getirdiler ama maalesef yediğimiz golde bir dönen toptu. Top gitti geldi sekti ve golü yedik." dedi.

"Açık bir oyun oynamak zorunda kaldık"

Başakşehir'in sonradan giren oyuncuların oyuna etki ettiğini ifade eden Mateos "İkinci yarı değişikliklerle sahaya bir enerji kattık açıkçası. Oyunu kontrol ettik, top bizde kaldı, denemeler yaptık ceza sahası içine girişlerde. Fakat biz her ne kadar beraberliği denesek de geride açık bir oyun oynamak zorunda kaldık. Onların sonradan giren oyuncuları bize problem yarattılar. Maçı da 2-0 kaybettik."  dedi.

Senin için hazırladığımız haberler