Başakşehirli futbolculardan şampiyonluk sözleri!

26.07.2020 - 20:30 | Son Güncellenme: 26.07.2020 - 20:35

Son dakika spor haberleri... Başakşehir'de futbolcular Süper Lig'in 34. haftasında Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Başakşehirli futbolculardan şampiyonluk sözleri!

Sezonu şampiyon tamamlayan Medipol Başakşehir’de futbolcular, Süper Lig’de son hafta oynadıkları Kasımpaşa karşılaşmasının ardından otobüsle şampiyonluk turu atarken konuştu.

İşte o açıklamalar ve kutlamalardan fotoğraflar...

Mert Günok: Süper bir ortam var. Stadımıza kupamızı almaya gidiyoruz. Bu mutluluğu daha önce yaşamıştım. Ben de oynayarak kazandım bu şampiyonluğu. Tarihe adımızı yazdırdık. Kulübün ilk şampiyonluğu. Kupayla beraber sevinelim.

Uğur Uçar: Şampiyonluğu kutluyoruz. Önümüzdeki sezona kadar keyfini süreceğiz. Bu kulübün emeklemesinden koşmasına kadar içindeydim. Hedefimize ulaştık. Şükürler olsun. Kupayı alınca evlatlarımla kutlayacağım.

Edin Visca: Çok mutluyum. Heyecanlıyım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Stresliydik. İnanılmaz bir şey. Stadyumda kupa kaldıracağız. Herkes çok savaştı. İnşallah bu son kupa olmayacak. Çok iyi bir arkadaş grubumuz var.

İrfan Can Kahveci: Çok mutluyum ve gururluyum. 3 büyüklerin dışında bir takımın şampiyon olması kolay değil. Üzerimizde emeği olan herkese teşekkür ederim. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha çok şampiyonluk yaşarım.

Aziz Behic: Kupayı görmeyi bekleyemiyoruz. Türkiye'nin en iyi takımıyız. Bunu hakettik ve şu anda parti zamanındayız. Burada bir aile ortamı var. Sezon başında şampiyonluk hedefi koymuştuk. Çok mutluyuz ve kupayı istiyoruz.

Gökhan İnler: 4 senedir hep önlerdeydik. Çok emeğimiz var. Çok mutluyuz ve herkesi tebrik ediyorum. Futbolda 25 kişi de çok önemli. Hepimiz hazırdık ve pandemi sonrasında kendimizi gösterdik. Şampiyon olmak çok güzel bir şey. Tarih yazmak bizim için çok gurur verici. Bu sene Başakşehir'le iyi bir performans gösterdik. Bu 3 yılın sonunda kupa kazanmak çok güzel.

Senin için hazırladığımız haberler