Başkan adayından dikkat çeken Terim sözleri: “Biz bir şeyci olacaksak…”

14.06.2021 - 21:38 | Son Güncellenme: 14.06.2021 - 21:46

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk, seçim öncesi çarpıcı açıklamalarda bulunurken Fatih Terim’e bakış açısını da anlattı. İşte detaylar…

Başkan adayından dikkat çeken Terim sözleri: “Biz bir şeyci olacaksak…”

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da yaklaşan seçime doğru heyecan artıyor. Sar-kırmızılı kulübün başkan adaylarından Metin Öztürk, Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS) üyeleriyle bir araya geldi.

Öztürk: Rehabilitasyona ihtiyaç var

Öztürk, Ankara Sanayi Odası Meclis Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, "Son 2 yılda pandemi nedeniyle mali genel kurulları yapamadık. Bu nedenle rehabilitasyon sürecine ihtiyaç var" dedi.

Öztürk'ten vaatleri için 1 yıl sözü

Stat, Kemerburgaz ve Galatasaray Adası'nda sosyal tesis açacaklarını aktaran Metin Öztürk, "Vadettiklerimizi 1 yıl içinde yapacağız. Kolay değil, inanırsanız yaparsınız" ifadesini kullandı.

'Galatasaray'a acil 373 milyon TL lazım'

Kulübün ağustos ayına kadar kaynakları dışında 373 milyon lira ilave paraya ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Öztürk, "Bunu koyacak ekibi arayan kısa sürede, 5-10 saniyede bulur" diye konuştu

'Bir şeyci olacaksak Atatürkçü oluruz'

Başkan adayı Metin Öztürk, teknik direktör Fatih Terim ile ilgili bir soruyu ise, "Biz bir şeyci olacaksak Atatürkçü oluruz. 3 hafta sonra maça çıkacaksanız. Galatasaray'ın ayarlarıyla oynamamak lazım" şeklinde yanıtladı.

Senin için hazırladığımız haberler