Başkan Cengiz kapıyı gösterdi: Gelmene gerek yok!

20.04.2021 - 17:35 | Son Güncellenme: 20.04.2021 - 17:47

Galatasaray'da Mustafa Cengiz, Mahmut Recevik'ten Clubhouse'daki konuşmaları sonrası istifasını istedi. Mahmut Recevik Clubhouese'da neler demişti? İşte tüm gelişmeler...

Başkan Cengiz kapıyı gösterdi: Gelmene gerek yok!

AJANSSPOR - ÖZEL

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in hakemlerle ilgili basın toplantısında kendi futbolcularını hedef göstermesiyle yönetimde başlayan gerginlik doruk noktaya ulaştı.

Başkan Cengiz 'istifa et' dedi

Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında Başkan Cengiz, sosyal medya platformu Clubhouse’ta yaptığı konuşmalardan dolayı yönetici Mahmut Recevik’in istifa etmesini istedi.

Cengiz'den Recevik'e: Gelecek hafta gelme

Bir kaç gün önce konuşmalarından dolayı özür dilediğini söyleyen Recevik, Cengiz'in talebini düşüneceğini söyledi. Bunun üzerine tekrar söz alan Cengiz'in, "Düşünecek bir şey yok. Gelecek haftaki toplantıya gelmene gerek yok" dediği öğrenildi.

Mahmut Recevik Clubhouese'da neler demişti?

Mahmut Recevik, Cluphouse'de Başkan Cengiz'in 'Futbolcuların şeref ve haysiyetlerini hatırlamalarını istiyorum" sözlerini eleştirerek  şunları söylemişti:  

 

"Başkan'ın konuşması bana göre beğenmediğimiz bir tutumdu bizim ve yönetici arkadaşlarımızın. Çok yanlış konuşmalar yaptı. Ondan önce de pazartesi günü de görüşmeler yapmış bir derneğin yönetim kurulu üyeleriyle. Orada da birtakım açıklamalarda bulundu. Sonra o açıklamalar bir gazeteye verilmiş. O gazete de çarşamba günü açıklamış. Bunlar hiç doğru şeyler değil. 

'Mustafa Cengiz'in görevi bırakmasını istedik'

Galatasaray’da hiç böyle şeyler olmazdı. Bunların olmasını hiç hoş karşılamadık. Aslında Mustafa Cengiz başkan bunları hasta olduğu için, hastalığının neticisinde istemeden veya işte elinde olmadan yaptığı şeylerdi. Biz bunları istemedik, kendisine bugün dedik ki yürümüyor böyle bu şekilde olmuyor. Bunun güzel güzel anlattık. Saygı çerçevesinde nezaketle söyledik ama kendisi ben asla başkanlığı bırakmam dedi. Biz kendisinin bırakmasını istedik açıkcası.”

 

CENGİZ'İN ŞOK SÖZLERİNDEN SONRA GÖZLER FLORYA'DA

Başkan Cengiz kurulları çağırmıştı

Başkan mustafa Cengiz, bu konuşma sonra sicil, denetim ve disiplin kurullarıyla toplantı yapmış, Mahmut Recevik’in sosyal medya platformu Clubhouse’ta yaptığı konuşmadan dolayı istifasını istemişti. Recevik’in bunun üzerine söz alarak özür dilemişti. Bugünkü yönetim kurulu toplantısında Cengiz, istifa isteğini Recevik'in yüzüne karşı dile getirmiş oldu.
 

Senin için hazırladığımız haberler