Başkandan olay yorum: "Trabzonspor’u şampiyon yapmışlar zaten!"

22.11.2021 - 23:55 | Son Güncellenme: 23.11.2021 - 00:35

Süper Lig'de Trabzonspor'a 3-0 yenilen Gaziantep Futbol Kulübü'nün başkanı Cevdet Akınal, çok konuşulacak bir hakem eleştirisinde bulundu. İşte detaylar...

Başkandan olay yorum: "Trabzonspor’u şampiyon yapmışlar zaten!"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig lideri Trabzonspor, Gaziantep FK önünde aldığı 3-0'lık galibiyetle zirvede iyice rahatladı. Bordo-mavililer diğer büyüklerden Fenerbahçe ile puan farkını 10 yaparken, Galatasaray'a 12, Beşiktaş'a da 13 puan fark attı. 

Gaziantep'ten Suat Arslanboğa'ya büyük tepki

Ancak bu karşılaşma hakem Suat Arslanboğa'nın verdiği kararlarla da çokm tartışıldı. Gaziantep FK cephesi, henüz 5. dakikada Dicko ile Vitor Hugo arasında yaşanan pozisyonda Trabzonsporlu futbolcuya kırmızı kart çıkması gerektiği yönünde yoğun itirazlarda bulundu. Bordo-mavililerin 3. golünden önce de konukm takım penaltı bekledi. 

Cevdet Akınal: Hakem bizi doğradı 

Haber Global’e konuşan Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal, “Trabzonspor’u şampiyon yapmışlar zaten, resmen doğradı bizi. Can-ı gönülden tebrik ediyorum bu güzel yönetimi için. Dicko’nun pozisyonu kırmızı kart ve maçı değiştirebilecek bir pozisyondu. O pozisyon tüm futbol yorumcularından dinlenmeli. İlk yarıda çok sarı kart gösterdi” ifadelerini kullandı.

Nihat Özdemir'e şikayet edecek

Kırmızı-siyahlı kulübün başkanı Akınal, Beyaz Tv'den Devrim Zengi'ye yaptığı açıklamada da "Kırmızı kart pozisyonunu herkes gördü, bütün Türkiye gördü ama hakem ve VAR görmedi. Allahından bulsun. Nihat Bey'i (Özdemir) arayıp konuşacağım. Zorumuza gidiyor" dedi. 

Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal kendi sosyal medya hesabından da dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Erol Bulut: Hakkımı helal etmiyorum

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut ise, "Futbol adına konuşacak güzel şeyler var, güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Adalet adına konuşacak hiçbir şey yok. Gaziantep FK olarak bu hakem grubuna biz hakkımızı helal etmiyoruz. Konuşacak hiçbir şey yok. Hakem 5. dakikada maçı bitirdi, konuşacak bir şey yok. Onun için teşekkür ediyorum" yorumunu yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler