Başkanlar yenişemedi

01.09.2015 - 10:28 | Son Güncellenme: 01.09.2015 - 10:28

Türkiye Satranç Federasyonu, Bakırköy Belediyesi ve Mektebim Okulları’nın düzenlediği “ULUSLARARASI İSTANBUL AÇIK SATRANÇ TURNUVASI”, Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu’nda başladı.

6 Eylül akşamına kadar sürecek turnuvanın açılış törenine Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz de katıldı.

Yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 700 sporcunun katıldığı  Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası’nda  A ve B kategorilerinde toplamda 34.000 TL ödül dağıtılacak. Turnuvaya 11 farklı ülkeden sporcuların yanı sıra engelli sporcularda iştirak ediyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi:”  Uluslararası İstanbul Satranç Turnuvası’nın sportmence ve centilmence geçeceğine inanıyor, katılacak tüm sporculara şimdiden başarılar diliyorum. Biz belediye olarak satranç sporunun her zaman yanında olacağız.”

DOKTOR BAŞKANLAR YENİŞEMEDİ
Açılış töreninden önce karşılaşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz’ün müsabakası hakem kararıyla eşitlikle noktalandı.

Senin için hazırladığımız haberler