Bastos, son şampiyon Medipol Başakşehir'e geliyor...

05.09.2020 - 11:36 | Son Güncellenme: 05.09.2020 - 11:41

Başakşehir son dakika transfer haberleri...İtalya Ligi takımlarından Lazio forması giyen Bastos, son şampiyon Medipol Başakşehir'e geliyor... İşte detaylar...

Bastos, son şampiyon Medipol Başakşehir'e geliyor...

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio forması giyen ve Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Bastos, son şampiyon Medipol Başakşehir'e geliyor...

Yaz transfer döneminin en hareketli takımı Fenerbahçe, Süper Lig'e hızlı bir giriş yapmaya hazırlanırken, Başakşehir de savunmaya takviye için çalışmalarını sürdürüyor.

Başakşehir devreye girdi

Skorer'de yer alan habere göre; Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülen Bastos için son şampiyon Başakşehir devreye girdi.

İlk seçenek...

İtalyan basınında yer verilen haberde Vedat Muriç transferinin çıkmaza girmesinin ardından Lazio'nun Bastos için ilk seçenek olarak Başakşehir'i gösterdiği aktarıldı.

Haberde, Başakşehir'in Bastos ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Lazio ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki stoperi belli bir miktar bonservisle Başakşehir'e göndermeye sıcak bakan İtalyan ekip, transferin sonuçlanması için Fenerbahçe'yi bekliyor.

Fenerbahçe'nin yanıt bekleniyor...

Vedat Muriç trasferinde Fenerbahçe'nin vereceği yanıta göre Başakşehir'e cevap vereceği belirtilen Lazio cephesi, Bastos'u koz olarak kullanarak elini güçlendirmeyi hedefliyor.

Senin için hazırladığımız haberler