Bayanlarda Dörtlü Final heyecanı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Voleybol Bayanlar Süper Kupa Dörtlü Finali, hafta sonu Ankara'da düzenlenecek.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Bayanlarda Dörtlü Final heyecanı
Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe Grundig, Galatasaray Daikin ve VakıfBank’ın mücadele edeceği organizasyona, TVF Başkent Salonu evsahipliği yapacak.
Dörtlü Final'in ilk gününde yarın VakıfBank-Galatasaray Daikin ile Fenerbahçe Grundig-Eczacıbaşı VitrA yarı final maçları oynanacak. Yarı finalde rakiplerini eleyen takımlar, 12 Nisan Pazar günü kupanın sahibi olabilmek için mücadele edecek.
Süper Kupa Dörtlü Final maçlarının programı şöyle:
Yarı final:
Cumartesi
17.30 VakıfBank - Galatasaray Daikin
19.30 Fenerbahçe Grundig - Eczacıbaşı VitrA
- Final
18.00 1. yarı final galibi - 2. yarı final galibi
Kupayı en fazla Eczacıbaşı VitrA kazandı
Daha önce Türkiye Kupası ismiyle de düzenlenen organizasyonda mutlu sona en fazla Eczacıbaşı VitrA ulaştı. Eczacıbaşı VitrA, kupayı 8 kez müzesine götürme başarısı gösterdi.
Süper Kupa'yı son iki sezon kimseye kaptırmayan VakıfBank ise organizasyonda toplam 5 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.
Fenerbahçe Grundig, kupayı bir kez kazanırken, Dörtlü Final'de yer alacak takımlardan Galatasaray Daikin ise ilk kez mutlu sona ulaşmaya çalışacak.
2003-2004 ile 2007-2008 sezonları arasında yapılmayan organizasyonda, kupayı kazanan takımlar şöyle:




