Bayern Münih - Manchester City: 1-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
19.04.2023 - 23:51 | Son Güncellenme: 20.04.2023 - 00:03

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Manchester City 1-1 berabere kaldı. City, sahasında aldığı 3-0'lık galibiyetle yarı finale yükseldi. Maç sonucu, yazılı özet.

Bayern Münih - Manchester City: 1-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih ile Manchester City karşı karşıya geldi. İlk maçı kendi sahasında 3-0 kazanan Manchester City, Alianz Arena'da oynanan rövanş maçında ise 1-1 berabere kalarak, adını yarı finale yazdırdı.

Erken final!

Çeyrek final turunun tamamlanması ile yarı final eşleşmeleri belli oldu. Bu durumda yarı final turu erken finale dönüştü. Bayern'i eleyen Manchester City, Chelsea'yi geçmeyi başaran Real Madrid ile eşleşti.

Haaland penaltı kaçırdı!

Manchester City, maçın 35. dakikasında penaltı kazandı. İlkay'ın ceza yayından sağ ayağıyla yaptığı vuruşta top Upamecano'dan sekti ve Sommer meşin yuvarlağı direk dibinden çıkardı. Ardından hakem Upamecano'nun topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi.

İlgini Çekebilir
Inter, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde
Habere Git

Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen yıldız golcü Erling Haaland, sol ayağıyla yaptığı sert vuruşta topu üstten auta gönderdi.

Golcü ikinci yarı telafi etti

Erling Haaland, kaçırdığı penaltıyı 57. dakikada telafi etti. Manchester City hızlı hücumunda ceza yayında topla buluşan Haaland, Upamecano'dan sıyrılıp ceza sahasına girdikten sonra ayağıyla plase bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.

Bayern'in turdaki tek golü penaltıdan...

Bayern Münih, Manchester City eşleşmesinin tek golünü penaltıdan kaydetti. Ceza sahasında son çizgiye inen Mane'nin içeri çevirmek istediği top Akanji'den sekerek kornere gitti. VAR uyarısıyla kenara gelip pozisyonu izleyen hakem, Akanji'nin topa elle müdahale ettiğini tespit etti ve beyaz noktayı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Fener yine uzatmada döndü Pedro ipten aldı
Habere Git

Penaltıyı kullanan Joshua Kimmich, ortaya doğru vuruşunu yaptı. Kimmich'in plase vuruşunda top ağlara gitti.

Senin için hazırladığımız haberler