Bayern Münih stopere doymuyor!

01.03.2021 - 19:16 | Son Güncellenme: 01.03.2021 - 19:21

Dış haberler… Alman devi Bayern Münih, yaz transfer sezonu gelmeden savunmasını güçlendirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Red Bull Leipzig’in Fransız savunma oyuncusu Dayot Upamecano’yu renklerine bağlayan Bayern’in şimdiki hedefinin ise İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli’nin Senegalli stoperi Kalidou Koulibaly olduğu iddia edildi. İşte detaylar…

Bayern Münih stopere doymuyor!

AJANSSPOR – DIŞ HABER

Geçtiğimiz günlerde Bayern Münih, Red Bull Leipzig takımının genç Fransız stoperi Dayot Upamecano’yu 42 milyon Euro bonservis karşılığında renklerine bağlamıştı.

Tuttosport’un haberine göre, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlayan Bavyera ekibi, savunmadaki performansıyla herkesi peşinden koşturan Senegalli savunmacı Kalidou Koulibaly için harekete geçtiği iddia ediliyor.

Bayern, Napoli’nin 29 yaşındaki deneyimli stoperi için yaklaşık 45 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda. İtalyan ekibinin yetkilileri bu teklifi yetersiz bulmasına rağmen, pandemi şartları nedeniyle teklifi tekrar gözden geçirme kararı aldıkları belirtiliyor. Tarafların anlaşması halinde Bayern Münih, savunmaya yaklaşık 87 milyon Euro’luk bir yatırım yapmış olacak.

Ayrıca Alman devinin kadrosunda o mevkide görev alan isimler arasında, Real Madrid’e gitmesi gündemde olan David Alaba, Chelsea ile adı anılan Jerome Boateng, Niklas Süle, Tanguy Nianzou, ön libero ve tandemde oynayabilen Javi Martinez ve asıl pozisyonu olan stoperden sağ bek mevkiine geçiş yapmış olan Benjamin Pavard gibi yıldız futbolcular mevcut.

Öte yandan bu sezon Napoli forması ile 28 maçta 2.391 dakika sahada kalan Koulibaly, 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler