Bayern Münih'e Neuer şoku!

10.04.2020 - 19:26 | Son Güncellenme: 10.04.2020 - 19:26

34 yaşındaki Alman kaleci Manuel Neuer, kulübü Bayern Münih'i çıkmaza soktu. Alman kulüple sözleşme yenileme görüşmeleri yapan deneyimli file bekçi, kulüpten istediği yıllık ücretle şaşkınlık yarattı.

Alman gazetesi Bild'in haberine göre koronavirüsün ekonomik zararlarını en aza indirmek isteyen Bayern Münih, kulüpte yeni ekonomik planlamalara giderken Manuel Neuer'in şok talebiyle karşılaştı. 34 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini yenilemek için Alman kulüpten yıllık 20 milyon euro maaş talep etmesi şaşkınlık yarattı. Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve yaşı nedeniyle son büyük sözleşme imzalaması beklenen Neuer'in  bu talebi sonrası Bayern Münih'in ne yapacağı henüz bilinmiyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, büyük yatırım ve umutlarla transfer ettiği Kepa'nın performansından memnun olmadığı ve Alman kaleci Neuer ile ilgilendiği haberleri çıkmıştı. Neuer'in Bayern Münih ile yaşadığı sözleşme problemi İngiliz ekibinin iştahını arttırabilir. İlerleyen günlerde konunun netleşmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler