Bayern Münih, Haaland, Dembele, Vlahovic ve Chiesa'yı istiyor

Salim Manav
16.12.2021 - 11:13 | Son Güncellenme: 16.12.2021 - 11:26

Dünya futbolunun bileği bükülmez kulüplerinden birisi olan Alman devi Bayern Münih, Haaland, Dembele, Vlahovic ve Chiesa'yı transfer etmek İstiyor. Detaylar haberimizde...

Bayern Münih, Haaland, Dembele, Vlahovic ve Chiesa'yı istiyor

Alman ekibi, Bundesliga'da hegemonyasını ilan etmişken Şampiyonlar Ligi'nde de rakiplerine karşı adeta gövde gösterisi yapıyor.

Avrupa futbolunun en formda futbolcularını kadrosunda bulunduran Bayern, bir yandan da genç yetenekleriyle dikkat çekiyor.

Bundesliga'da bu sezon en yakın rakibi Borussia Dortmund'a 9 puan fark atan Bayern, 16. hafta sonunda 40 puanla lider konumda yer alıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde ise Barcelona, Benfica ve Dinamo Kiev'in olduğu gruptan namağlup lider çıkan Alman devi, son 16 turunda RB Salzburg ile eşleşti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek kulüpler arasında favori gösterilen Bayern Munih, gelecek yaz transfer döneminde kadrosuna birden fazla dünya yıldızını katacak.

Bundesliga'da bu sezon en yakın rakibi Borussia Dortmund'a 9 puan fark atan Bayern, 16. hafta sonunda 40 puanla lider konumda yer alıyor.

Sezon sonunda ayrılıklar kapıda

Alman Bild gazetesindeki habere göre, yıldız golcü Lewandowski'nin sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Kingsley Coman da Bayern'den ayrılmaya hazır.

İki futbolcunun da sözleşmelerinin 2023'te bitmesine rağmen sezon sonunda kariyerlerine farklı takımlarda devam edecekleri öngörülüyor.

Tolisso ve Michael Cuisance ayrılabilir

Bavyera ekibi, iki futbolcunun da sözleşmelerini uzatmak için çabalasa da Lewandowski ve Coman, bu tekliflere yanaşmıyor.

Öte yandan bir diğer Fransız oyuncu Tolisso da sezon sonunda takımdan ayrılabilir.

Sözleşmesi 2022 yazında bitecek olan Corentin Tolisso için Jose Mourinho'nun takımı Roma ilgileniyor.

Bayern'de bir diğer ayrılıkta takımın genç oyuncularından Michael Cuisance için gerçekleşebilir.

Genç oyuncu için 3 farklı kulüp transfer teklifi yapmak için Bayern ile görüşme sağladı. 2 Fransız takımı ise kiralama için oyuncunun durumunu sordu.

Ayrılıklardan sonra transfer bombaları patlayacak

Bu isimlerin ayrılma ihtimaliyle birlikte bir transfer çılgınlığına bürünecek olan Bayern, yaz aylarında arka arkaya 4 dünya yıldızını kadrosuna katabilir.

Bild'ın haberine göre Bayern, yaz aylarında gerçekleşecek ayrılıkların ardından Erling Haaland, Ousmane Dembele, Dusan Vlahovic ve Federico Chiesa'yı istiyor.

Avrupa futbolunun en gözde ismi olan Erling Haaland için en güçlü adaylardan birisi olan Bayern, ezeli rakibi Dortmund'dan bir yıldızı daha koparıp alabilir.

Son dönemde Avrupa'nın yükselen yıldızlarından birisi olan Dusan Vlahovic de Bayern için ilk sıralarda.

Fiorentina formasıyla akıl almaz işler yapan genç yıldız, gelecek sezon Bayern forması giyebilir.

Federico Chiesa da listede

EURO 2020'de parlayan Juventus'un kanat oyuncusu Federico Chiesa da Bayern Munih'in transfer listesinde yer alan isimlerden birisi.

Bayern'in kadrosunda görmek istediği son isim ise sakatlıklardan kurtulamayan Ousmane Dembele.

Fransız oyuncu, Barcelona'dan ayrılmak istiyor ve Bayern, birçok dünya deviyle birlikte bu transfer için yarışacak.

Senin için hazırladığımız haberler