(YAZILI ÖZET) Bayern Münih- Frankfurt Maç Sonucu 1-1

Ali Bozkurt
29.01.2023 - 00:42 | Son Güncellenme: 29.01.2023 - 00:55

Bundesliga 18. haftasında lider Bayern Münih kendi sahasında konuk ettiği Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kalarak yara aldı. İşte maç özeti ve detaylar...

(YAZILI ÖZET) Bayern Münih- Frankfurt Maç Sonucu 1-1

AJANSSPOR HABER

Bundesliga'nın lideri Bayern Münih'te tehlike çanları devam ediyor. Son 3 karşılaşmasından da beraberlike ayrılan Bundesliga devi, puan kayıplarını sürdürdü. Son olarak kendi sahasında konuk ettiği Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. Detaylar...

Galibiyet unutuldu

Bayern Münih kendi sahasında konuk ettiği Frankfurt'u yenemedi. Bundesliga devi bu maçla birlikte 3 puan kaybettiği maç sayısını 3'e çıkardı. Oynadığı son 3 maç olan Leipzig, Köln ve Frankfurt maçında da beraberlikle ayrıldı.

Beraberlikle bitti

Münih'in golünü 34. dakikada Leroy Sane kaydederken; Frankfurt'un golünü ise 69. dakikada Randal Kolo Muani attı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi.

Bayern Münih'in son 3 maçı

Takım Adı Takım Adı Skor
RB Leipzig  Bayern Münih  1-1
Bayern Münih  Köln 1-1
Bayern Münih  E. Frankfurt 1-1

Liderlik tehlike çanları

Bundesliga 18. haftasını da lider kapatan Bayern Münih, oynadığı son 3 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrılında ikinci sırada yer alan Union Berlin, farkı azaltmayı başardı. Hertha Berlin'i deplasmanda 2-0 mağlup eden Union Berlin, puan farkını 1'e indirdi.

Frankfurt 6. maçtır kazanamadı

Bayern Münih deplasmanından 1 pıuanla dönen Frankfurt, yenilmezlik serisi 6 maça çıkardı. Kırmızı-Beyazlı ekip aldığı 1 puanla 32 puana ulaşırken 5. sıraya yerleşti.

Ligin 19. haftasında Münih deplasmanda Wolfsburg'la karşılaşacak. Frankfurt ise sahasında Hertha Berlin'i ağırlayacak.

Bundesliga Güncel Puan Durumu

Senin için hazırladığımız haberler