Daley Blind, Bayern Münih'e Transfer Oldu

Akın Ungan
05.01.2023 - 23:37 | Son Güncellenme: 05.01.2023 - 23:48

Bundesliga devi Bayern Münih, kulüpsüz durumdaki sol bek Daley Blind'i transfer oldu. Blind, sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Daley Blind, Bayern Münih'e Transfer Oldu

AJANSSPOR HABER

Bundesliga'nın dev takımı Bayern Münih, transfer çalışmalarına devam ediyor. Alman ekip, kadrosuna tecrübeli bir sol bek kattı.

Daley Blind ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı

Bayern Münih, 32 yaşındaki sol bek Daley Blind ile anlaşma sağladı. Hollandalı futbolcu, sağlık kontrollerinden geçti. Dev kulüp, tecürbeli oyuncu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Blind'in kariyeri

9 Mart 1990 doğumlu Daley Blind, futbola ülkesi Hollanda'da başladı. Ajax'ın altyapısında kariyerine adım atan sol bek, 2009 yılında aynı takımda profesyonel oldu. 2014 yılında 17.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester United'a transfer olan Blind, 2018'de 18 milyon Euro'ya eski kulübüne imza attı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş TFF'ye gidiyor! VAR kayıtlarıyla ilgili yazılı başvuru...
Habere Git

Blind'in bu sezonki performansı

Ajax ile olan sözleşmesinin sonuna gelen Daley Blind, bedelsiz olarak Bayern Münih'e geldi. Bu sezon 19 maça çıkan 32 yaşındaki sol beki gol katkısı sunamadı. Blind, 2 asist kaydederken, 1 maçta sarı kart gördü.

Bayern Münih'in Bundesliga'daki durumu

Bu sezon Bundesliga'da 15 maça çıkan Bayern Münih, 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bayern Münih, topladığı 34 puan ile Bundesliga'nın zirvesinde yer aldı.

İlgini Çekebilir
Cimbom'a ceza kapıda! Aslantepe'deki maç PFDK'lık oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler