Bayram mesajları 2020! En anlamlı, en güzel bayram mesajı, bayram mesajı SMS!

22.05.2020 - 18:14 | Son Güncellenme: 22.05.2020 - 18:14

Mübarek Ramazan'ın bitmesine son 1 gün kaldı. Ramazan Bayramı'nda coronavirüs nedeniyle sevdiklerinin yanında olamayanlar sevd,klerine bayram mesajları göndermek istiyor. En anlamlı en güzel bayram mesajları haberimizde. Bayram mesajını SMS olarak göndermek isteyenler için de haberimizin içinde bayram mesajı SMS vardır. İşte Bayram mesajları 2020! En anlamlı, en güzel bayram mesajı, bayram mesajı SMS!

Ramazan Bayramı mesajları 2020 yılında da sıklıkla araştırılıyor.. En güzel, en anlamlı Ramazan Bayramı kutlama mesajları araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dini takvime göre bu yıl Ramazan Bayramı 24 Mayıs’ta başlayacak. 23 Mayıs ise arefe günü olacak. Koronavirüs önlemleri kapsamında evlerinde kalan vatandaşlar sevdiklerinize mesajlar göndererek kutlamalarını iletiyorlar. İşte Bayram mesajları 2020! En anlamlı, en güzel bayram mesajı, bayram mesajı SMS!

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI
Sevgi ve saygının daha da güçlendiği, hoşgörü ve dayanışma duygularının pekiştiği, aile ve milletimizin birleştirici özel günlerinden Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun.
Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor; yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ile tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum...
Milli ve manevi değerlerin coşkuyla yaşandığı, toplumsal bağların güçlendiği, huzur, barış, sevgi ve kardeşlik atmosferinin pekiştiği müstesna günlerden olan Ramazan Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı'mız mübarek olsun.
Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlemesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun
Cenabı hak tuttuğumuz oruçları, yaptığımız hayırları kabul etsin. Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun.
Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.
Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.
Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Bayram, dost, akraba ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin ve muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Senin için hazırladığımız haberler