"Bazen kaybederken de kazanırsınız aslında."

21.08.2017 - 09:17 | Son Güncellenme: 21.08.2017 - 09:17

Beşiktaşlı yöneticiler, Kasımpaşa deplasmanında alınan beraberlikten takımın dersler çıkaracağı görüşünde:

“Bazen kaybederken de kazanırsınız aslında. Biz de umuyoruz ki böyle olacak. Bu maçın analizi en iyi şekilde yapılacak ve bazı hatalar sezon içinde bir daha tekrarlanmayacaktır.”

SÜPER Lig’in ilk haftasında Antalyaspor’u 2-0 mağlup ettikten sonra ikinci haftada Kasımpaşa deplasmanında 2 puan bırakan Beşiktaş’ta yöneticilerin takıma olan inancı tam... Yaşanan kayıptan dersler çıkarılacağını düşünen siyah-beyazlı idareciler, “Bir musibet, bin nasihatten iyidir. Bazen kaybederken de kazanırsınız aslında. Biz de umuyoruz ki böyle olacak. Bu maçın analizi en iyi şekilde yapılacak ve bazı hatalar sezon içinde bir daha tekrarlanmayacaktır.

KASIMPAŞA maçında çok da kötü oynamadık. Herkes elinden gelen gayreti gösterdi. Fakat 60-65’ten sonra tempomuzun düştüğünü gördük. Yediğimiz golün ardından baskı yapıp tekrar öne geçmeye çalıştık ama kapanan rakip karşısında net bir fırsat üretmeyi başaramadık.

‘VİTES YÜKSELTECEĞİZ’

ŞİMDİ önümüzde bir Bursaspor maçı var. Stadımızda ve taraftarlarımızın önünde oynayacağız. Kasımpaşa mücadelesinde ilk haftadaki Antalyaspor maçında olduğumuzdan daha iyi durumdaydık. Bursaspor karşısında takım bir vites daha yükseltecektir. Bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp milli takım maçları için verilecek araya moralli gireceğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandılar. (Vatan)

Senin için hazırladığımız haberler