"Bazen olmayınca olmuyor"

12.03.2016 - 16:57 | Son Güncellenme: 12.03.2016 - 16:57

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, "Maçta oynamak isteyen gol bulmak isteyen taraftık ancak ilk yarının son dakikasında gördüğümüz kırmızı kart oyun planımızı değiştirdi" dedi.

Kerimoğlu, 25. hafta mücadelesinde evinde 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamasında, ilk yarıda maçı kazanacak pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini belirtti.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik eden Kerimoğlu, artık bu maçın geride kaldığını ve Balıkesir maçından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Maçta oynamak isteyen gol bulmak isteyen taraftık ancak ilk yarının son dakikasında gördüğümüz kırmızı kart, oyun planımızı değiştirdi. Oyuncularımı mücadelelerinden ve özverilerinden dolayı tebrik ediyorum. Kazanabilirdik ilk yarıda girdiğimiz pozisyonlarımız da vardı ancak bazen de olmayınca olmuyor. Önemli olan sahada nasıl mücadele ettiğimiz ve nasıl savaş verdiğimizdir kaybetmemeyi izah ettik ve bunun da karşılığını aldık. Bu hafta bitti artık haftaya başka bir mücadele başlıyor, Balıkesir maçından Allah kısmet ederse iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Şanlıurfaspor'un yeri burası değil, amacımız bir an evvel yukarılara çıkıp gelecek sezonun yeni projeler üretip bir üst lige çıkmaktır."

Senin için hazırladığımız haberler