Becao'dan kötü haber!

Akın Ungan
20.04.2024 - 14:03 | Son Güncellenme: 20.04.2024 - 14:24

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Rodrigo Becao, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos karşısında sakatlanmıştı. Becao'nun durumu belli oldu.

Becao'dan kötü haber!

Bu sezon sakatlıklar nedeniyle problem yaşayan Fenerbahçe, henüz yeni iyileşen Rodrigo Becao'dan kötü haber aldı. Sarı-Lacivertliler'in başarılı stoperi tekrar sakatlandı.

Olympiakos maçında sakatlandı

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos'u ağırlayan Fenerbahçe, Rodrigo Becao'yu ilk 11'e yazdı. Maçın uzatma devrelerinde problem yaşayan Becao, 100'üncü dakikada yerini Çağlar Söyüncü'ye bıraktı.

Becao antrenmanda takımla çalışmadı

Rodrigo Becao'nun son durumu belli oldu. Sports Digitale'in haberine göre Becao, bugün yapılan antrenmanda takımla çalışmadı. Brezilyalı'nın durumuna yarın yolculuk öncesinde bakılacağı ve ardından karar verileceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi! Tarihe geçebilir
Habere Git

Kas yırtığı yüzünden 5 maç kaçırmıştı

Rodrigo Becao, daha önce yaşadığı kas yırtığı nedeniyle yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalmıştı. Becao bu süreçte 5 maçta forma giyemedi.

Kartal: "Becao'nun kasığında problem vardı"

Olympiakos maçının ardından açıklama yapan İsmail Kartal, oyun içinde yaptığı değişikliklerin nedenini söylemişti. Kartal, "Szymanski'ye kramp girdi, Becao'nun ise kasığında problem vardı. Zorunlu değişiklikler yaptık. Fred uzun dönem sakattı. Onu korumak ve daha dinlenmiş bir oyuncu ile devam etmek istedik" ifadelerini kullandı.

Becao'nun bu sezonki performansı

Bu sezon 17 maçta forma giyen Rodrigo Becao, 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 1332 dakika sahada kalan Becao, 5 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler