Galatasaray'da Ndombele gidiyor, Diomande geliyor

06.12.2023 - 10:10 | Son Güncellenme: 06.12.2023 - 10:20

Ligde zirve yarışını sürdüren Şampiyonlar Ligi'nde ise bir üst turu hedefleyen Galatasaray devre arasında transferde önemli hamleler yapacak. İşte detaylar...

Galatasaray'da Ndombele gidiyor, Diomande geliyor

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de averajla ikinci sırada yer alan, Şampiyonlar Ligi'nde ise gruptaki son maçında deplasmanda Kopengah'ı yenerek adını son 16 turuna yazdırmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor.

İlk takviye orta sahaya olacak

Sarı kırmızılılarda transferin baş sorumlusu Başkan Vekili Erden Timur teknik direktör Okan Buruk ile yaptığı toplantının ardından ilk olarak orta sahaya takviye yapmayı planlıyor.

Ndobele'nin yerine Diomande

Fotomaç'ta yer alan habere göre; sezon başında kiralık olarak takıma katılan Tanguy Ndombele'den verim alamayan Galatasaray, F.Bahçe'yi 6-1 mağlup eden Nordsjaelland'ın Fildişili yıldızı Mohamed Diomande için harekat başlattı.

Cimbom'un, merkez orta saha oyuncusu olarak görev yapan 22 yaşındaki futbolcuyu bir süredir takip ettiği ve ocak ayında düğmeye basacağı ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılı kulübün, Diomande ile ilgili planları Danimarka medyasında da yer aldı.

Güncel piyasa değeri 2,5 milyon euro

10 numara pozisyonunda da oynayan genç yıldız bu sezon toplam 21 resmi maçta 5 asist yaptı. Diomande'nin sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona erecek. 22 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler