Belhanda'nın yerine eski Beşiktaşlı geliyor...

29.03.2021 - 10:39 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 11:07

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Younes Belhanda ile yollarını ayıran, sezon sonunda Etebo ve Gedson Fernandes'in sözleşmesi sona erecek olan sarı kırmızılılarda orta saha için gündeme Beşiktaş'ın eski futbolcusu Milan'da forma giyen Mohamed Elneny geldi. İşte Galatasaray - Muhammed Elneny transferinde son durum. Detaylar haberimizde...

Belhanda'nın yerine eski Beşiktaşlı geliyor...

Galatasaray'da Süper Lig mesaisi, milli takımlarına giden oyunculardan yoksun olarak devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim önderliğinde Hatayspor maçının hazırlıklarını sürüden Galatasaray'da transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Kara kara düşünüyor

Takımdaki cezalı oyuncular nedeniyle sahaya süreceği ilk 11 için kara kara düşünen Fatih Terim, bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor.

Yollar ayrılıyor

Bu sezon orta sahaya transfer edilen futbolculardan istediği verimi alamayan ve bazı oyuncular ile yolları ayırmanın hesaplarını yapan Galatasaray'da sezon sonunda takviye yapılması planlanan bölgeler için adaylar birer birer belli oluyor.

Etebo ve Gedson yolcu

Geçtiğimiz hafta Belhanda'yı sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan gönderen Galatasaray, şu anda kiralık olarak forma giyen Etebo ve Gedson Fernandes ile sezon sonunda yolları ayıracak.

Menajeri harekete geçti

Belhanda'nın menajerliğini yapan ve Galatasaray ile yakın ilişkileri olan ünlü menajer William D’Avila, Galatasaray için harekete geçti.

Elneny bombası

Aynı zamanda Belhanda'nın da menajerliğini yapan D’Avila, Geçtiğimiz sezon özellikle Sergen Yalçın döneminde gösterdiği performansla Siyah Beyazlı taraftarın sevgilisi haline gelen ve yine Sergen Yalçın'ın 'takımda tutun' dediği Mısırlı futbolcu Elneny'i Galatasaray'a önerdi.

Galatasaray'a önerdi

Orta saha mevkiisi için arayışlar sürerken menajer William D'Avila, sarı-kırmızılı ekibin kapısını çaldı. Beşiktaş'ın eski oyuncusu Mohamed Elnenyi'yi sarı-kırmızılılara önerdi.

13 maçta sadece 2 kez

D'Avila, Elneny'nin Arsenal'da sezona iyi başladığını ancak devamında beklediği şansı bulamadığını söyledi. Ocak ayından bu yana Arsenal'ın oynadığı 13 maçın sadece 2'sinde sahaya 11'de çıkan 28 yaşındaki yıldız, onlarda da maçı tamamlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler