Belhanda'ya eski takımından transfer teklifi!

16.01.2020 - 10:18 | Son Güncellenme: 16.01.2020 - 10:22

Belhanda'ya eski takımından transfer teklifi!

Galatasaray’da gözden düşen isimlerden biri olduğu gündeme gelen Younes Belhanda ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Belhanda, Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Hangi takımdan transfer teklifi aldı? Yaşanan gelişmeler şu şekilde:

Schalke, Belhanda'yı transfer etmek istiyor

2015-16 sezonunda Schalke forması giyen Belhanda için Alman yöneticilerin devrede olduğu anlaşıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynama planları var...

Bundesliga’da ilk yarıyı 30 puanla 5.sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligi potasında yer almak isteyen Schalke’nin Belhanda’yı istediği öğrenildi.

Belhanda da transfere sıcak bakıyor

David Wagner’le iyi bir ivme yakalayan Schalke’de orta saha hattında bulunan Harit, Suat Serdar, Caliguri, Schöpf gibi tecrübeli futbolculara katkı sağlaması için Younes Belhanda’yı düşünen yönetimin Bentaleb’le yollarını ayırmaya hazırlandığı belirtilirken, Faslı 10 numaranın daha önce formasını giydiği takıma son derece sıcak baktığı ifade edildi.

Galatasaray'a kiralama talebi

2015-16 sezonunda Schalke’yle 17 maçta 2 gol 1 asist yapan Belhanda için Galatasaray’ın kapısını çalan Sportif Direktör Peter Knabel’in sarı kırmızılı yönetime kiralama teklifinde bulunduğu bildirildi.

Bundesliga'da yeniden kendini ispatlama şansı

Galatasaray’da bu sezon 14 maçta 3 gol 1 asistle oynayan Belhanda'nın daha önce Almanya macerasında bazı yanlışlar ve talihsiz sakatlıklar yaşadığı, transferinin gerçekleşmesi halinde Bundesliga’da kendisini ispatlama peşinde olduğu kaydedildi. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler