Belözoğlu ile ilgili flaş yorum: "O işten mutlu son çıkmaz"

29.06.2020 - 11:22 | Son Güncellenme: 29.06.2020 - 11:26

Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonki geleceği belirsizliğini koruyan Emre Belözoğlu ile ilgili dikkat çeken yorumlar yapıldı.

Belözoğlu ile ilgili flaş yorum: "O işten mutlu son çıkmaz"

Türk futbolunun öne çıkan isimleri, Kayserispor maçının son 10 dakikasında oyuna giren ve maçın kaderini değiştiren, önceki günkü Malatyaspor maçının son 28 dakikasında girerek yine maçın dönmesinde etkin rol oynayan Emre Belözoğlu'nun geleceğine yönelik yorumlarda bulundu.

 

Hürriyet'e konuşan isimlerin değerlendirmeleri şöyle:

Mustafa Denizli: "Karar kendisinin"

 "Ben de futbolu 34 yaşında bırakmıştım. Bu Emre Belözoğlu’nun kendi kararıyla belirlenir. Kendisi ne hissederse onu uygulayacaktır. Dünyada bu tür örnekler epeyce var. Bu nedenle ‘Devam’ veya ‘Noktalama’ kararı sadece Emre’nin kendisine aitrir."

Semih Şentürk: "Kendini iyi hissettiği sürece oynar"

"Emre Belözoğlu’nu hayranlıkla ve büyük bir takdirle izliyorum. Fiziksel ve psikolojik olarak kendisini iyi hissettiği sürece elbette oynar. Buna elbette ki kendisi karar verecektir."

Samet Aybaba: "Sadece bir iş yapmalı, yoksa mutsuz olur"

"Sanıyorum Emre başka bir görev de üstleniyor. Eğer o görevi yüklenecekse oyunculuk yapması doğru değil. Sadece bir iş yapmalı. Takıma katkısı olacağına inanıyorsa elbette devam edebilir. Ancak hem takım kaptanı hem futbolcu hem sportif direktör olursa o işten mutlu son çıkmaz.
 
Emre şu an ki performansıyla önümüzdeki yıl Milli Takım’da oynayamaz. Ancak Fenerbahçe’de ve Euro 2021’de oynamayı kafasına koyar ve çok çalışırsa herkesi yanıltabilir. Ama bu çok kolay değil bana göre."

Selçuk Şahin: "Milli Takıma büyük destek olur"

"40 yıl oynamış niye 1 yıl daha oynamasın ki? Kendisine de söyledim o bırakmadan ben bırakmam. Elbette şaka bir yana ama Emre’nin gösterdiği performans ortada.1 yıl daha oynarsa ondan elbette 34 maçta görev beklenmemeli ama kritik maçlarda önemli katkılar verebilir elbette."
 
Şayet bir yıl daha devam derse Milli Takım’da da bulunması çok yararlı olur. Yine de sportif direktörlük ve oyunculuğu bir arada sürdürebilir mi bilemem ama bunu yaparsa bir konuda daha rol model olmuş olacaktır."
 


 

Senin için hazırladığımız haberler