"Ben de bir Sergen Yalçın hayranıydım"

04.02.2020 - 20:35 | Son Güncellenme: 04.02.2020 - 17:44

"Ben de bir Sergen Yalçın hayranıydım"

Gaziantep FK forması giyen ve Jean Tigana döneminde Beşiktaş’ta oynayan Kenan Özer, Süper Lig’in 21.haftasında oynayacakları maç öncesinde çok özel açıklamalar yaptı. Sergen Yalçın ile takım arkadaşı olduklarını ve kendisine çok yardımcı olduğunu anlatan Kenan Özer, Sivasspor galibiyetine de değindi.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Kenan Özer’in açıklamaları şu şekilde:

Kenan Özer: ”Sivasspor maçını 5-1 kazanmayı beklemiyorduk”

Bizim için sürpriz bir sonuç oldu. Maça çok iyi hazırlandık. İkinci yarıya kötü bir başlangıç yaptık. Düşme hattından uzaklaşmak için galibiyete ihtiyacımız vardı. Sivasspor maçına çok iyi hazırlandık. Galip geleceğimize inanmıştık. 5-1’lik bir skor beklemiyorduk. Ama kazandığımız için çok mutluyuz.

Kenan Özer: ”Sivasspor’un motivasyonu düşüktü”

Sivasspor’u kutluyorum. İyi performans gösterdiler. Sonuçta seri galibiyetler aldılar ve yenilmeme rekorları vardı. Futbolda düşüşler olabiliyor. Sivasspor’un da düşüş yaşayacağını düşünüyorduk. Onlara başarılar diliyorum. Çok büyük emek verdiler. Bir düşüş yaşıyor olabilirler. Diğer maçlara nazaran motivasyonları düşüktü. Bu da bizim işimize yaradı.

Şampiyonluk yarışı için ne düşünüyor?

Benim gönlümden geçen bir şampiyonluk adayı yok. Ben Gaziantep FK’da neler yapabileceğimi düşünüyorum. Sonuçta ekmek parası kazanıyoruz. Şampiyonluğu Sivasspor, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe düşünsün. Biz sadece işimize profesyonel şekilde bakıyoruz.

Kenan Özer: ”Taraftar talep ettiği anda gol atmak güzeldi”

Hocamız beni oyuna sonradan aldı. Hocamız 3-5-2 oynatıyor. Kaleye daha yakın oluyorum. Korner pozisyonunda da güzel bir şekilde kontrol ettim ve düzgün bir şekilde gol attım. Taraftarlarımız maç 4-1 olduğunda 5 diye bağırdı. O anda gol atmak çok güzeldi. Taraftarlarımız bizi daha fazla desteklemeye başladı. Onların desteğini almaya devam etmek istiyoruz.

Kenan Özer: ”Beşiktaş’ta öğrendiklerimin karşılığını alıyorum”

Futbol altyapımın iyi olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş altyapısında oynadım. Bizi hocalarımız iyi yetiştirdi. Beşiktaş altyapısında futbol adına iyi şeyler aldık. Tigana zamanında da A Takım’da oynamıştım. Beşiktaş’taki öğrendiklerimin karşılığını elbette alıyorum.

Kenan Özer: ”Sergen Yalçın ile takım arkadaşıydım”

Beşiktaş maçının güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Sergen Yalçın bir Beşiktaş efsanesi. İç sahada Sergen Hoca’nın ilk maçı. Güzel bir atmosfer olacaktır. Güzel bir futbol izlettirmek istiyoruz. Ben Beşiktaş’ta Sergen Yalçın ile takım arkadaşıydım.

Kenan Özer: ”Sergen Yalçın Beşiktaş’ta bana sahip çıktı”

Sergen Yalçın çok rahat bir insandı. Bana Beşiktaş’tayken sahip çıktı. Taraflı tarafsız herkes onu sever. Beşiktaş’ın başına geçti. Belki bütün futbol kamuoyu başarılı olmasını istiyordur. Dobra, kalbi güzel bir insan. İnşallah başarılı olurlar diyeyim.

Kenan Özer: ”Sergen Yalçın’ı gördüğümüzde ona özenirdik”

Beşiktaş’ta oynadığımda küçüktüm. 17-18 yaşındayken bize futbol bilgisi anlamında ve sosyal hayatta yardımcı oldu. O zamanlar da Beşiktaş’ta efsaneydi. Onu görür ve ona özenirdik. Şimdi de rakip olacağız. Beraberlik de bizim için iyi bir sonuç olur. Biz kendi futbolumuzu oynayacağız. Taraftarların maça gelmesi ambiyansı güzelleştiriyor. İnşallah kazanarak döneriz.

KENAN ÖZER FUTBOLCUYKEN BİNDİĞİ UÇAK KORSANLAR TARAFINDAN KAÇIRILMIŞTI. O HABER İÇİN TIKLAYIN...

Senin için hazırladığımız haberler