"Ben İrfan Buz'um, o Jurgen Klopp"

23.02.2017 - 18:27 | Son Güncellenme: 23.02.2017 - 18:27



Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.
AJANSSPOR ÖZEL-

Deplasmanda son dakika golüyle kazanılan Büyükşehir Gaziantepspor maçını değerlendiren İrfan Buz, "Bizim açımızdan ve rakip açısından çok önemli bir müsabakaydı. Kolay bir maç olmadı. Eren Tozlu'nun son dakika golüyle 2-1 kazanıp 3 puanı almak çok önemliydi" dedi.

"AYİTE'NİN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM"

Ertaç Özbir ve Ayite'nin performansını değerlendiren Buz, "Ertaç çok iyi bir kaleci. Kalecimiz Vedat sakatlandı, çapraz bağları koptu. Ertaç'ın da performansı çok iyi bize çok katkı sağlıyor. Merkezi pivot santrfor ihtiyacımızı Ayite ile giderdik. Bu ligde neler yapabileceğini Alanyaspor'da herkes gördü. Oynaya oynaya form grafiği yükselecek. Şu anda performansından çok memnunum" diye konuştu.

"VODAFONE ARENA DOLMALI"

Taraftarlarından destek bekletiklerini belirten deneyimli çalıştırıcı, "Sezon başında favori takım kimler diye sorulduğunda Eskişehirspor, Sivasspor ve Göztepe takımları gösterildi. Biz de play-off mücadelesine girmek istiyoruz dedik. Taraftarlarımızın takımlarını sonuna kadar desteklemesi gerekiyor. Kaldı ki üç takımı kıyasladığımızda en düşük bütçe Yeni Malatyaspor'un. Bu yarışın içerisindeysek bizi desteklemeleri gerekiyor. Büyükşehir Gaziantepspor karşılaşmasında inanılmaz bir seyircimiz vardı.
Vodafone Arena'da ciddi bir müsabakaya çıkıyoruz. Taraftarımız gelsinler bizi desteklesinler. Hep beraber büyük bir sinerji ile üç puan almak istiyoruz. Taraftarımızın gücü önemli" ifadelerini kullandı.

"JURGEN KLOPP OLMAMIZ İÇİN ÇOK MÜCADELE ETMEMİZ GEREKİYOR"

Kamuoyunda Alman Teknik Adam Jurgen Klopp'a benzetilmesiyle ilgili ise 49 yaşındaki teknik direktör, "Bu benzetmenin nedeni; Jurgen Klopp da İrfan Buz da maçı futbolcu kardeşleriyle yaşadığı için. Klopp Alman, ben de Almanya'da eğitim aldım, Alman futbol ekolünün içerisinde yer aldım. Ben İrfan Buz'um o Jurgen Klopp, biz daha yolumuzun başındayız Klopp olmamız için çok mücadele etmemiz gerekiyor" açıklamasında bulundu.

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler