"Benim için büyük bir meydan okuma olacak"

22.09.2020 - 10:28 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 10:35

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Lewis Baker, antrenman öncesi basın mensuplarına konuştu. Transferi için ne düşünüyor? Türk hakemleri için neler düşünüyor?

"Benim için büyük bir meydan okuma olacak"

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Yeni Malatyaspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman öncesi bordo-mavili takımın yeni transferlerinden Lewis Baker, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transferi hakkında neler söyledi? Türk hakemleri için ne düşünüyor? Lewis Baker'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Sezonu dört gözle bekliyorum"

Kendisini nasıl hissettiği ve forma giymeye hazır olup olmadığı sorusuna Baker, "Futbolu özlediğimi söyleyebilirim. Mücadele gerektiren maçlara dahil olma fırsatı buldum. Sezonu gerçekten de dört gözle bekliyorum diyebilirim" yanıtını verdi.

"Hoca ile yaptığımız konuşma gelmemde etkili oldu"

Trabzonspor'un yeni transferi, teknik direktör Eddie Newton'ın transferdeki etkisine dikkati çekti. Ayrıca oynamak istediği pozisyonun olup olmadığı sorusuna şu yanıtı verdi:

"Merkez orta saha tercih ettiğim pozisyon. Buraya gelmeden önce hoca ile kulübün geleceği hakkında konuştuk. Duyduğum şeyler sonrası etkilendim. Tabii ki duyduğum pozitif şeylerin buraya gelmemde etkisi oldu" 

"Benim için bir meydan okuma olacak"

Öte yandan Baker, Trabzonspor'daki hedefleri için ise "Benim açımdan önemli bir sezon olacak. Burada tecrübeler de kazanacağım. Bu şans bana katkı verecek. Benim için bir meydan okuma söz konusu. Türkiye Ligi'ni takip eden biriydim. Benim için eğlenceli bir lig olacak" görüşünü paylaştı.

Türk hakemleri için yorumu...

Türk hakemlerle ilgili ne düşünüyor? İşte bu soruya bordo-mavililerin yeni transferi, "Maçlarda her iki takım için de tek hakem var. Hakemsiz maç olmayacak. Biz maçlarımızı kazanmaya çalışacağız. Onları bir kenara bırakmaya çalışacağız" yanıtını veriyor. 

Senin için hazırladığımız haberler