Beppe Marotta'dan Icardi, Nainggolan, Dzeko ve Barella açıklaması

07.07.2019 - 20:57 | Son Güncellenme: 07.07.2019 - 18:04

Beppe Marotta'dan Icardi, Nainggolan, Dzeko ve Barella açıklaması! İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter CEO'su Beppe Marotta, Mauro Icardi, Radja Nainggolan, Edin Dzeko ve Nicolo Barella hakkında açıklamalarda bulundu.

"Conte benim fikrimdi"

Sözlerine teknik direktör Conte ile başlayana Marotta, "Conte'yi getirmek benim fikrimdi. Daha sonra yönetimle ve başkanla bunu paylaştım. Bu süre içinde başka hiçbir teknik direktörle bağlantı kurmadık ve sezon sona erdiğinde Conte ile görüşmelere başladık. Hızlı, iddialı ve yenilikçi bir plan hazırladık" dedi.

"Transferde acele etmiyoruz"

Marotta, "Conte'nin istediği oyuncuları iyi araştırıp analiz yapmaya çalışıyoruz. Acele edip hata yapmak istemiyoruz. Zaman alıyor, çünkü ulaşmak istediğimiz hedefler çok önemli. Bir proje ortaya koyuyorsak o proje için ideal profilleri bulmamız gerekiyor. Şimdi ayrıntılara girmek doğru değil" açıklaması yaptı.

Juventus ve Napoli'nin Icardi ile ilgilenmesi üzerine Marotta, "Oyuncunun değeri bulduğu zaman bu düşünülebilir." şeklinde konuştu.

"Görüşmeler devam ediyor"

Dzeko ve Barella hakkında konuşan Marotta, "Dzeko ve Barella haberlerini inkar etmiyorum. Kulüpler doğru anlaşmayı bulmaya çalışıyor. Görüşmeler devam ediyor" dedi.

"Icardi-Dybala takası çok ütopik"

Dybala ve Icardi takas iddialarını değerlendiren Marotta, "Dybala'nın ne kadar iyi oyuncu olduğunu biliyorum.  Ama Icardi ile takasın çok ütopik olduğunu düşünüyorum. Şu an oturup neler olduğunu sadece izliyoruz" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler