Çaykur Rizespor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Salim Manav
22.04.2022 - 09:45 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 11:52

Devler Ligi yolunda 2. sıradaki yerini sağlama almak isteyen Fenerbahçe, Rize'de 3 puan peşinde. Karadeniz ekibi ise ateş hattından kurtulmak için ilk adımı, F. Bahçe karşısında atmak istiyor. Detaylar haberimizde...

Çaykur Rizespor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta maçında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak haftanın açılış müsabakası, saat 20.30'da başlayacak. Kritik müsabaka beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.  Ligde oynadığı son 9 karşılaşmada 8 galibiyet alan Fenerbahçe, haftaya 62 puanla ikinci sırada girdi. Sarı-lacivertli takım, Çaykur Rizespor'u mağlup ederek galibiyet serisini 6 maça çıkarmayı hedefliyor.

Süper Lig'de 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 19 mağlubiyet sonucunda 30 puan toplayan Çaykur Rizespor ise averajla 18. sırada yer alıyor. 

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Fenerbahçe, 4-0 kazanmıştı.

Rizespor Fenerbahçe maçının hakemi kim?

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçında hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcıları ise Cevdet Kömürcüoğlu ile Murat Tuğberk Curbay. Müsabakada 4. hakem Yiğit Arslan olacak.

VAR'da Özgüç Türkalp olacak

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Özgüç Türkalp oldu. Kritik 90 dakikada AVAR'da ise Kadir Sağlam ile Erdinç Sezertam görev alacak.

Rizespor Fenerbahçe maçında sakat ve cezalılar

Rize temsilcisinde, sarı kart cezalısı Gedson Fernandes ile kadro dışı bırakılan Dabo kadroda yer almayacak. Sakatlıkları geçen kaleci Gökhan Akkan ile Tarık Çetin'in durumu maç saatinde belli olacak.

Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas ile Attila Szalai, sakatlıkları gerekçesiyle sahada olamayacak.

Rizespor Fenerbahçe maçı muhtemel 11'ler

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Ponck, Holmen, Eren, Sabo, Baiano, Boldrin, Boyd, Bolesie, Cisse

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar, Kim, Ferdi, Crespo, Zajc, İrfan, Mert Hakan, Rossi, Serdar

Fenerbahçe'de 6 isim sınırda

Fenerbahçe'de 6 futbolcu, Çaykur Rizespor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertli takımda Luiz Gustavo, Kim Min-jae, Bright Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş ve Filip Novak, kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 35. haftasında Gaziantep FK ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nin yenilmezlik serisi

Sarı lacivertli takım, üst üste aldığı sonuçlarla namağlup serisini 10 maça çıkarmaya çalışacak.

Çıktığı son 9 maçın 8'ini kazanan Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor, İttifak Holding Konyaspor, Yukatel Kayserispor, Galatasaray ve Göztepe'yi devirmişti. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçıyla galibiyet serisini 6 maça, namağlup serisini 10 maça çıkarmak istiyor.

Rizespor Fenerbahçe maçı iddaa oranları

Süper Lig'in 34. hafta maçı olan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının iddaa oranları belli oldu. Karşılaşmada Fenerbahçe galibiyetine 1.51 oran, beraberliğe 3.60, Rizespor'un galibiyetine ise 4.35 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.95, 2,5 Alt oranı 1.95, 3,5 Alt oranı 1.32 olarak belirlenirken, 1,5 Üst oranı 1.09, 2,5 Üst oranı, 1.53, 3,5 üst oranı 2.45 oldu.

Senin için hazırladığımız haberler