Berberler ne zaman açılacak?

04.05.2020 - 16:20 | Son Güncellenme: 04.05.2020 - 16:22

Koronavirüs salgını sonrası berberler-kuaförler ne zaman açılacak? İlk olarak Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgını Türkiye'de kontrol altına alınmasının ardından berberlerin, kuaförlerin ve güzellik salonlarının ne zaman açılacağı merak edilmeye başlandı. Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, berberlerin ve kuaförlerin ne zaman açılacağı ile ilgili bazı bilgiler paylaştı. Peki berberler, güzellik salonları, kuaförler ne zaman açılacak? İşte detaylar...

Berberler ne zaman açılacak?

Berberler ne zaman açılacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, berberlerin ve kuaförlerin ne zaman açılacağı ile ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Selvi, Hürriyet'teki köşesinde, "Koronavirüsle mücadele sürecinde berber ve kuaförlerin hayatımızda ne denli önemli olduğu ortaya çıktı. Erkeklerin bu konuda ne kadar beceriksiz olduğunu gördük. Bir milletvekili, “Benim eşim köylü kızı. Babasıyla koyun kırkmışlar. Eli yatkın. Beni eşim tıraş etti” diye anlatmıştı. Kuaförlerin kadınların hayatındaki önemi de bir kez daha ortaya çıktı. 

Sahte sarışınlar açısından zor bir dönem oldu. Neyse, bundan kurtuluyoruz. Yaşasın berberler ve kuaförler! Mayıs ayında küçük esnaf, berberler, kuaförler, kafe ve pastane, restoran gibi hizmet veren yerler açılıyor. Tabii çok sıkı önlemler geliyor" bilgilerini verdi.

Senin için hazırladığımız haberler