Berkan Kutlu, sosyal medya profilinde yazan Galatasaray ifadesini sildi

03.08.2022 - 15:05 | Son Güncellenme: 03.08.2022 - 15:15

Hakkında son dönemde transferde takasta kullanacağı haberleri çıkan Berkan Kutlu'dan flaş bir hamle geldi. Genç futbolcu sosyal medya hesabından Galatasaray'ı sildi.

Berkan Kutlu, sosyal medya profilinde yazan Galatasaray ifadesini sildi

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun başında Alanyaspor'dan 4 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı 24 yaşındaki orta saha oyuncusun adı son dönemde takımdan ayrılacak isimler arasında yer almaya başlamıştı. 

Gönderilecek iddiaları var

Başakşehir'den Berkay Özcan transfer etmek için takasta kullanacağı iddialarının yanı sıra adı eski kulübü Alanyaspor ile de anılan Berkan'dan flaş bir hamle geldi.

Galatasaray'ı sildi, fotoğrafını değiştirdi

Fanatik'te yer alan habere göre Berkan Kutlu sosyal medya hesabının profilini değiştirdi. Milli oyuncu Galatasaray ifadesini sildi ve fotoğrafını milli takım antrenmanında yer aldığı bir fotoğrafla güncelledi.

İlgini Çekebilir
Bir küçük Mertens meselesi! Galatasaray, Trabzonspor, Juventus...
Habere Git

Berkan Kutlu kimdir?

25 Ocak 1998 tarihinde İsviçre'de dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Monthey altyapısında başladı. 2018'de Sion altyapısına transfer oldu. 2020'de bedelsiz olarak Sion'dan Alanyaspor'a geldi. 2021'de ise 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a imza attı.

 

Orta sahada forma giyen Berkan Kutlu, ağırlıklı olarak sol ayağını kullanıyor. 24 yaşındaki genç futbolcu, geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı formayla 48 maça çıkıp 3 asist kaydetti. Berkan 6 kez A Milli Futbol Takımı'nın formasını giydi. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 4.8 milyon euro...

Senin için hazırladığımız haberler