Galatasaray'da Berkan Kutlu’ya hem övgü hem uyarı: Mücadelen müthiş ama

01.11.2021 - 16:37 | Son Güncellenme: 01.11.2021 - 16:50

Galatasaraylı Berkan Kutlu, Gaziantep maçında 100'ün üzerinde topla buluştu ve basmadık yer bırakmadı. Ancak teknik ekibin ondan bir beklentisi daha var.

Galatasaray'da Berkan Kutlu’ya hem övgü hem uyarı: Mücadelen müthiş ama

Burhan Can Terzi – AJANSSPOR

Berkan Kutlu, Galatasaray'da şu ana kadar gösterdiği performansla sezonun en başarılı transferlerinden biri olarak görülüyor. Başarılı orta saha oyuncusu, Gaziantep FK maçında da mücadelesiyle ön plana çıktı. 

11 ikili mücadelenin 7'sini kazandı

101 defa topla buluşan ve oyunun sürekli içerisinde olan 23 yaşındaki futbolcu, girdiği 11 ikili mücadelenin 7'sini kazanarak fizik gücüyle de ön plana çıktı. Ancak teknik heyet hücum aksiyonlarında kendisinden daha fazla sorumluluk almasını istiyor.

Selçuk İnan özel çalışıyor

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcısı Selçuk İnan, kendisi de geçmişte orta saha oyuncusu olduğundan dolayı Berkan ile özel olarak ilgileniyor. İnan, bu futbolcunun mücadelesinden ve çalışkanlığından çok memnun.

Berkan'a tavsiye: Kendine daha çok güvenmelisin

Sarı-kırmızılıların yardımcı antrenörü, öğrencisinden dikine daha çok top atmasını ve kendisine güvenmesini istiyor. Ayrıca bazı pozisyonlarda tereddüt ettiği için hata da yapan Berkan'a antrenörler özgüvenli oynadıktan sonra ülkenin en etkili oyuncularından biri olacağını söylüyor.

Berkan Kutlu'nun Galatasaray performansı

Sarı-kırmızılı futbolcu, Alanyaspor'dan transfer edildiği Galatasaray'da şu ana kadar 9'u Süper Lig, 7'si Avrupa olmak üzere 16 resmi maça çıktı. Kısa sürede Fatih Terim'in vazgeçilmezleri arasına giren genç orta saha, 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler