İki serumla maça çıktı, Fenerbahçe'ye hayat verdi! Berke Özer...

İsa Kethüda
22.11.2021 - 14:24 | Son Güncellenme: 23.11.2021 - 00:23

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada yaptığı kurtarışlarla gecenin adamı olan Berke Özer, maça iki serumla çıktı ve kendini kanıtladı.

İki serumla maça çıktı, Fenerbahçe'ye hayat verdi! Berke Özer...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Gribal enfeksiyon nedeniyle derbi haftasını tedavi olarak geçiren 21 yaşındaki genç kaleci Berke Özer, derbideki performansıyla kendini kanıtladı ve kalesinde güven verdi. Kaleci Berke Özer 4 net kurtarış yaparak galibiyette önemli rol oynadı. 

Güven tazeledi

Kayserispor karşısında yediği goller nedeniyle eleştirilen Berke Özer, Galatasaray derbisinde performansıyla güven tazeledi, üzerindeki şüpheleri kaldırdı. Galatasaray derbisinde yaptığı kurtarışlarla rakip forvetlere izin vermeyen, yan toplarda da hatasız oynayan Berke Özer kalesinde sağlam bir duruş sergiledi. 

Berke'den Premier Lig istatistiği

Derbide 4’ü ceza sahasında olmak üzere 6 kurtarış yapan (Bunların 2’si karşı karşıya pozisyon) kaleci Berke Özer 8/16 uzun top isabetiyle oynadı. Berke Özer yüzde 75 pas isabetiyle de Premier Lig’de kaleci oyun başlatma ortalamasını yakaladı. 

"21 yaşındayım, her zaman ezeli derbide Fenerbahçe kalesini korumayı hayal ederdim"

İlk kez derbi yaşayan kaleci Berke Özer, “Her zaman Galatasaray derbisinde Fenerbahçe kalesini korumayı hayal ederdim. 21 yaşındayım, çocukluğumda bu maçları izler, idol olarak gördüğüm insanların performansını takip ederdim. Onların yerine kendimi koyardım, Fenerbahçe kalesini korumayı hayal ederdim. Bu hayalim gerçek oldu, böyle bir maçta Fenerbahçe kalesini korumaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Halen rüyada gibiyim, gece gözüme uyku girmedi. Bana inanan ve güvenenleri mahcup etmedim” ifadelerini kullandı.

Serum tedavisi oldu, cuma gününü 19-20 saat uyuyarak geçirdi 

Gribal enfeksiyon nedeniyle hafta içini tedavi olarak geçiren kaleci Berke Özer, “Maç öncesi çok hasta oldum. Ateşli hastalık geçirdim. 2 serum yedim günde. Bir ara günün 19-20 saatini uyuyarak geçirdim ve maçtan önce sadece tek idmana çıkabildim” ifadelerini kullandı. Kaleci Altay Bayındır’ın çabuk toparlanması adına Berke Özer'e serum tedavisi uygulandı

Berke Özer'in derbi istatistiği

  • 6 kurtarış -4 tanesi ceza sahası içinden.
  • 8/16 uzun top isabeti
  • %75 pas isabeti (premier lig de kaleci oyun başlatma ortalaması)
Senin için hazırladığımız haberler